Cum își educă Horia Brenciu copiii: „Fără impuneri de idei sau alte principii mature” / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Horia Brenciu este un familist convins și ne-a vorbit deschis despre relația celor patru copii ai săi. Se dedică trup și suflet familiei și ne-a povestit exact cum stau lucrurile acasă, dar mai ales cum el și soția sa, Alice, au reușit să mențină echilibrul în familie. „Până acum, totul decurge conform planului', a oferit asigurări, în stilul caracteristic, Horia Brenciu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Acum aveți împreună patru copii, pentru că, între timp, a venit pe lume Mina și l-ați înfiat pe Toma. Te-ai gândit vreodată că vei avea o familie așa de numeroasă sau asta e tot ce ți-ai dorit?

Grămada cere vârf. (râde) Alice mi-a zis că nu știe jocul ăsta… În serialul „Om sărac, om bogat aveam patru copii. Mi-a ajutat rolul acela…

horia-brenciu-1horia-brenciu-1

Horia Brenciu, despre viața cu patru copii: „Până acum, totul decurge conform planului'

Diferența dintre fetele cele mari și mezinii familiei este foarte mare. Cum ați reușit să echilibrați balanța și să fiți acolo, în egală măsură, pentru fiecare dintre ei?

Cu dragoste, fără orgolii, cu deschidere, fără impuneri de idei sau alte principii „mature. Încerc să îi înțeleg fiecăruia gândurile, planurile de viitor, relațiile, asta în special la fetele mari și, în general, vreau să fie apropiați unul de altul… Până acum, totul decurge conform planului.

Citește și: Horia Brenciu, totul despre povestea de dragoste cu soția lui:„Începutul relației mele cu Alice îl pot ascocia cu un spectacol'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce'/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări' și de când sunt colegi:„Sincer, i-am spus și ei, o văd…'/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Luciu, taxată de fani din cauza intervențiilor estetice la față:„Semeni bine cu a lui Pastramă acum!'

Horia Brenciu: „Toma a intrat în viața noastră încă din prima zi de viață și toată lumea s-a îndrăgostit de el'

Mina și Toma cum se înțeleg, fiind mai apropiați de vârstă? Pe fiul vostru l-ați înfiat la 2 ani și 6 luni, iar Mina era și ea destul de micuță atunci. A fost dificil atunci să-i explicați apariția unui frățior?

Toma a intrat în viața noastră încă din prima zi de viață și toată lumea s-a îndrăgostit de el. El și Mina sunt doi frați în toată puterea cuvântului. Când nu sunt împreună, mereu întreabă unul de celălalt. Anul ăsta, Toma face 8 ani și își dă seama din ce în ce mai mult de responsabilitățile unui bărbat. De Mărțișor, de exemplu, a realizat că a avea patru fete în casă nu e deloc ușor. (zâmbește)

Pot să spun că, odată cu apariția lui Toma în viețile voastre, s-a mai echilibrat puțin balanța, nu mai ești chiar în minoritate totală. Cum e, mai faceți tabere din când în când, cine e aliatul tău cel mai de nădejde?

Dacă vrei aliați, e bine să ai ciocolată la îndemână. (râde)

Pagina ta de Instagram e savuroasă și uneori pare că, dintre toți, tu ești copilul răsfățat și că tu ești cel care îi dă cel mai mult de furcă lui Alice. Te mai ceartă din când în când?

Evident, altfel cum am putea gusta din pace și… dragoste?!

Horia Brenciu: „Trebuie să facem ca viața noastră să merite'

Cum arată o zi din viața ta de bărbat, de tată și de artist? Îți ajunge timpul sau și ziua ta ar trebui să aibă… 28 de ore?

Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut.

Horia Brenciu: „Vreau să bat țara în lung și-n lat, să îmbrățișez oameni!'

Care e cea mai mare dorință a ta în momentul de față și ce planuri de viitor ai?

În momentul ăsta, aștept o confirmare pentru prezența la LUCRURI SIMPLE a unei prietene. Sunt nerăbdător pentru că țin foarte mult la ea și vreau s-o fac să se simtă bine… Pe viitor, vreau să bat țara în lung și-n lat, să îmbrățișez oameni! Și cred că ăsta vreau să fie și mesajul meu pentru cititorii VIVA!: dacă mă vedeți pe stradă și vreți să veniți la mine, strigați-mă! Restul îl fac eu! (zâmbește) Parol!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton