Cum i-a spus Amna fiului ei că divorțează: "Îmi venea să plâng..."

 Raiciu Adriana
.

Amna s-a despărțit de soțul ei, Cristi Mușat, după 12 ani de relație. Din această relație a rezultat un copil, David, care îi face viața mult mai frumoasă artistei. Vedeta a povestit cum i-a spus că părinții lui nu vor mai locui împreună. A stat de vorbă cu fiul său ca și cum ar fi discutat cu om mare, iar băiatul a înțeles ce se întâmplă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Amna este una dintre cele mai iubite cântărețe din țară noastră. Artiste reușește tot timpul să se mențină în topuri, însă puțini știu prin ce a trecut. A fost căsătorită timp de 12 ani cu Cristi Mușat, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Din această relație a rezultat un copil, David, care le face viața mult mai frumoasă părinților.

amnaamna

Însă, când a venit momentul să-i spună că ea și tatăl lui nu vor mai fi împreună, Amna a vorbit extrem de deschis cu fiul ei, ca și cum ar fi vorbit cu un adult. Iată cum a reacționat băiatul.

Citește și: De ce a divorțat Amna de la Bravo, ai stil!, după 12 ani de relație:”Ne-am distrus relația din…”

Citește și: Cine este Amna, noua concurentă de la Bravo, ai stil!A divoțat după 12 ani de relație

Citește și: De ce evită Ioana Ginghină să-și expună iubitul pe rețelele de socializare:„Cristi nu își dorește să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Mircea Eremia, condamnat penal pentru ultraj!Ce pedeapsă a primit fratele Alinei Eremia

Cum i-a spus Amna fiului ei că divorțează

După divorțul de soțul său, Amna crede că David, fiul ei, s-a maturizat destul de tare. În momentul în care a fost nevoită să-i spună că ea și tatăl lui vor merge pe drumuri diferite, băiatul a înțeles imediat despre ce este vorba.

„Cred că l-am maturizat foarte tare pe David, din păcate. Am vorbit cu el ca și cu un om mare. M-așezam, așa, de-a bușilea lângă el – ca să fim la aceeași înălțime – și dacă îmi venea să plâng – nu te gândi că făceam istericale.

Ferească Dumnezeu, rar, rar, să zic o dată pe an poate mă bușește plânsul când îmi spune: «Tu ești cea mai minunată ființă de pe pământ»', a mărturisit Amna pentru cancan.ro.

De ce a divorțat Amna de Cristi Mușat

Vedeta a mai spus care a fost motivul pentru care a divorțat după 12 ani de relație, dar și faptul că îi poartă un mare respect fostului partener.

„Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole.

Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și a experienței în relații.

Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală', a declarat Amna.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton