Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: "L-am iertat"

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea! Artista susține că a dat uitării trecutul și a îngropat securea războiului cu tatăl fetițelor sale. Și-a refăcut viața după separare, iar în viața ei pare că s-a așternut liniștea și tot ce-și dorește este ca Ella și Clara să crească fericite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a vorbit deschis despre relația cu Georrge Burcea. Sunt în plin proces de divorț și nu a putut oferi prea multe detalii, însă cântăreața spune că și-a iertat fostul partener. Și-a dat seama că erau în etape distincte ale vieții și acum își dorește să mizeze pe discreție, având în vedere că sunt fetițele lor la mijloc.

Andreea-Balan-george-Burcea-2Andreea-Balan-george-Burcea-2

Andreea Bălan: „L-am iertat pe George Burcea'

În ciuda neînțelegerilor dintre ei, vedeta susține că nu regretă căsnicia cu George Burcea, dat fiind că în urma acesteia au rezultat cele două fetițe ale lor: Ella și Clara.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia că eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc', a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan: „Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi'

Jumătatea trupei Andre a vorbit și despre cum s-a adaptat Ella, după separare. Micuței i-a fost greu să înțeleagă că tatăl nu mai locuiește în aceeași casă cu ea, însă treptat lucrurile se vor așeza, este de părere Andreea Bălan. George Burcea le vizitează în weekend sau când are posibilitate.

Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât', a mai precizat Andreea Bălan.

Citește și: Procesul continuă!De ce nu pot divorța mai repede Andreea Bălan și George Burcea

Citește și: Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea:’Chiar mă văd măritată’

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți:„Știu exact ce li se pare nedrept'. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată:„Am plâns împreună minute în șir'/ EXCLUSIV

Andreea Bălan și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint

Andreea Bălan a lăsat trecutul în urmă și și-a refăcut viața în brațele lui Tiberiu Argint. Vedeta a subliniat că se bucură de prezent și nu se închide în fața unei noi căsnicii.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile.

Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine', a declarat Andreea Bălan în urmă cu ceva timp.

George Burcea și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub

La rândul lui, George Burcea și-a refăcut viața alături de Viviviana Sposub, după ce s-au cunoscut la Ferma.

George Burcea povestea la începutul relației că ceea ce l-a atras cel mai tare a fost că, inițial, nu a fost nimic sexual. Lucrurile au decurs de la sine, și-au dat timp să se cunoască unul pe celălalt, să-și analizeze părțile bune și mai puțin bune.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu., povestea George Burcea la începutul relației.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton