Cum arată Yasmine, iubita lui Pepe, la câteva zile după ce a născut. Prima imagine cu tânăra mămică

 Cruceru Cristina
.

Cum arată, Yasmine, iubita lui Pepe, la câteva zile după ce a născut. Prima imagine cu proaspăta mămică. Yasmine este într-o formă excelentă și arată foarte bine, la scurt timp după ce micuțul ei a venit pe lume. Pepe și partenera lui de viață au devenit părinții unui băiețel minunat, pe care l-au așteptat cu sufletul la gură. Ce a postat Yasmine, la câteva zile de la naștere?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pepe și iubita lui, Yasmine, sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume micuțul lor. Tânăra a devenit mamă pentru prima dată, zilele trecute. Make-up artistul arată excelent și este în formă maximă, chiar dacă a trecut puțin timp de la nașterea băiatului ei. Aceasta a postat, pe Instagram, prima fotografie cu ea, de când este mămică.

YasmineYasmine

Prezentatorul de la Antena 1 este tată pentru a treia oară. Acesta mai are două fetiță: Maria și Rosa, din căsnicia cu Raluca Pastramă. Pepe este pentru prima dată tată de băiat, fiind foarte mândru și fericit pentru acest lucru.

Citește și: Pepe a făcut primele declarații, după ce a devenit tată a treia oară: 'Le-am dat imagini cu băiețelul'

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Pepe pentru Raluca Pastramă, după ce a născut. Primele imagini postate de artist

Citește și: Cum se înțeleg Marian Ionescu și Octavia Geamănu cu fiul lor, în vârstă de 6 ani: „Nu are nicio treabă, nici cu pianul, nici cu tobele'

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: 'Ne-am dorit atât de mult copil, încât…'

Cum arată Yasmine, iubita lui Pepe, la câteva zile după ce a născut

Yasmine a postat prima imagine, după ce a devenit mamă de băiat. Proaspăta mămică este foarte fericită și împlinită de când micuțul ei a venit pe lume. Yasmine arată foarte bine, chiar dacă au trecut puține zile de la naștere. Se vede cu ochiul liber că tânăra mămică este într-o formă excelentă. Make-up artistul și cântărețul sunt foarte rezervați în ceea ce-l privește pe băiatul lor. Cei doi nu au posta nicio imagine cu micuțul lor, abia venit pe lume, pentru că deocamdată aceștia vor să-l țină ferit de ochii curioșilor.

Pepe, primele declarații după ce Yasmine a născut

Băiatul lui Pepe a venit pe lume perfect sănătos, având aproape trei kilograme. Micuțul le face deja zilele mai frumoase părinților lui, care sunt foarte emoționați de când l-au strâns pentru prima dată în brațe. Cântărețul a fost foarte rezervat în ceea ce privește venirea pe lume a copilului său.

Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile’, a declarat, Pepe pe YouTube, relatează Fanatik.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton