Cum arată vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu, după ce a luat foc. A ars 9 ore încontinuu

 Stamen Diana
.

Ghinioanele se țin lanț pentru fostul soț al Monicăi Gabor! Vila lui Irinel Columbeanu a luat foc, iar timp de 9 ore a ars încontinuu. Iată cum arată acum palatul de la Izvorani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu s-a transformat acum într-o ruină, după ce a luat foc în weekend. Pompierii s-au chinuit 12 ore ca să stingă focul.

Citește și: Primele imagini din apartamentul cu două camere în care stă acum Irinel Columbeanu: „Această perioadă reprezintă un test”/ FOTO

Sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 15, pompierii au fost alertați despre incendiu, iar duminică, 12 ore mai târziu, autoutilitarele erau tot în curtea vilei din Izvorani, încercând să stingă complet focul.

De pare că incendiul a pornit de la subsolul casei și a cuprins apoi parterul și etajul. Din fericire, la momentul izbucnirii focului, nimeni nu mai locuia în vila cu 15 dormitoare. 'Sunt patru echipaje de stingere la fața locului, care au rămas și peste noapte', au explicat pompierii pentru Click!.

Citește și: Vila lui Irinel Columbeanu, de la Izvorani, a fost scoasă la vânzare pe o sumă fabuloasă. Cât costă dacă vrei să stai aici, cu chirie

Vila-lui-Irinel-Columbeanu-a-luat-foc-2Vila-lui-Irinel-Columbeanu-a-luat-foc-2

Pagubele sunt uriașe, după ce vila lui Irinel Columbeanu a luat foc

Acoperișul vilei din Izvorani a fost făcut scrum, iar imaginile sunt greu de privit. Casa nu-i mai aparținea lui Irinel Columbeanu încă din 2012, iar acum era scoasă la vânzare, pentru 3,9 milioane de euro, sau la închiriere pentru 15.000 de euro pe lună.

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost dat afară din vila de la Izvorani: „Nu m-am născut în vile sau în mașini scumpe'

Pagubele sunt destul de mari, în incediu fiind distruse, din spusele experţilor imobiliari, şi numeroase lucrări de artă şi mobilier valoros.

Focul a cuprins o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, s-a extins de la subsol către parter și etaj și la un moment dat a cuprins și acoperișul. 

Citește și: Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 2 ani, după mutarea în SUA. Ce spune despre relația cu Monica Gabor

FOTO: Click!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton