Detalii neștiute despre viața lui Meghan Markle, de când nu o știa nimeni: ”M-am săturat să mă pup cu actori cu respirație urât mirositoare”

 Oana Popoiag
.

Europa este în focuri după ce Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la titlurile regale, lăsând să se ducă pe apa sâmbetei secole de tradiție. Meghan rămâne, însă, cu luxul și viața privilegiată, o existență la care nici nu visa în urmă cu nici 10 de ani. Ziariștii britanici au scos la iveală secrete neașteptate din trecutul brunetei, de pe vremea când încerca să-și facă un nume în cinema.

Meghan Markle a devenit o figură atât de puternică de când este jumătatea Prințului Harry, încât decizia de a renunța, alături de soțul său, la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice, îi poarte numele: Megxit!

Cei doi au stârnit valuri de indignare după ce au decis să renunțe la Casa Regală Britanică pentru o viață independentă în Canada, împreună cu fiul lor, Archie. Harry își va păstra titlul de prinţ şi membru al familiei regale britanice, dar nu va mai purta titulatura de 'Alteţa sa regală', nemaifiind membru activ al familiei regale. Ducesa Meghan de Sussex se supune aceluiași cod, iar fiul lor rămâne cu același nume, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Cele mai ascunse secrete. Viața lui Meghan Markle înainte de a cunoaște faima

Bineînțeles că, deși au de înapoiat o sumă frumușică Casei Regale, banii nu sunt o problemă. Și e o certitudine că viața lui Meghan Markle din ultimii ani e una desprinsă din filme. Viața din prezent a brunetei este la ani lumină de viața ei de acum 20 de ani, înainte să apară în 'Suits', când se lupta să ia castinguri și să-și facă un nume în industria filmului.

Ziariștii britanici au scos în urmă cu câțiva ani la iveală secrete neștiute din viața lui Meghan dinainte de celebritate. Bruneta avea cu mult timp în urmă un blog unde făcea extrem de multe afirmații tranșante și dezvăluia propriile nemulțumiri legate de industria filmului și umilirile la care era supusă o actriță începătoare, dar blogul a dispărut ca prin minune când a început să joace în 'Suits', serialul ce i-a adus faima.

'A trebuit să mă împrumut de bani, să accept joburi de care îmi era scârbă, să accept să fiu tratată ca naiba, să mă pup cu actori cu respirație urât mirositoare. Plângeam cu zilele pentru că pur și simplu nu mai suportam să mă zbat atâta', scria Meghan pe presupusul său blog, activ din 2010 până în 2012, a cărui veridicitate este pusă la îndoială de unii.

Meghan Markle secreteMeghan Markle secrete

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton