Cum arăta Sorana Cîrstea în urmă cu 10 ani. Era mult mai bucălată, dar tot frumoasă de pică: ”Dacă arăt într-un fel, nu e vina mea, așa m-a lăsat Dumnezeu”

 Oana Popoiag
.
Sorana CîrsteaSorana Cîrstea

Sorana Cîrstea tocmai a pierdut finala turneului de la Tashkent, dar tot se află într-un top: la aproape 30 de ani, este una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume.  Așa cum a  fost dintotdeauna. În urmă cu zece ani, pe când avea doar 19 ani, sportiva a pozat pentru VIVA! Iată cum arăta Sorana în 2009!

Sorana Cîrstea a pierdut finala turneului de la Tashkent, după ce a cedat în faţa belgiencei Alison Van Uytvanck, dar frumusețea sa nu a trecut neobservată nici de data aceasta. Sportiva continuă să fie, la aproape 30 de ani, una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume. Așa cum era și în urmă cu zece ani, când a creat rumoare la Wimbledon, fiind plasată să joace pe terenul central datorită aspectului fizic, decizie care a iritat-o atunci pe campioana Serena Williams.

Cum arăta Sorana Cîrstea în urmă cu 10 ani. O adolescentă frapant de frumoasă!

VIVA! a realizat o ședință foto cu Sorana Cîrstea în 2009, pe când aceasta avea doar 19 ani și abia terminase liceul. Sportiva era atunci ceva mai bucălată, fizicul trădând faptul că era încă adolescentă, dar tot frumoasă de pică, ca și în prezent.

'Dacă arăt într-un fel, nu e vina mea, așa m-a lăsat Dumnezeu', ne declara Sorana Cîrstea la 19 ani, când frumusețea, dar și performanțele în tenis, făceau din ea una dintre cele mai urmărite campioane.

'Am început să joc tenis la patru ani. În acea perioadă, în 94, toți antrenorii au zis că ai mei sunt nebuni, pentru că tenisul se începea în medie la 8-9 ani, chiar mai târziu. Pe atunci, urmăream la televizor meciurile lui Steffi Graf, ea e idolul meu. La cinci ani chiar aveam antrenor personal, la 6-7 ani mi-au făcut ai mei teren de tenis în curte. Lucrurile au evoluat. Am fost campioană națională la 10 ani, la 12 ani, la 14 ani. Mereu am fost cea mai bună din generația mea', ne dezvăluit Sorana în 2009, cu câțiva ani înainte ca Simona Halep să devină cea mai bună jucătoare de tenis din lume.

Foto: arhiva VIVA!, Hepta, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton