Cum arată și cu ce se ocupă unica fiică a lui Ion Țiriac. Ioana are 22 de ani și este o adevărată bombă sexy!

 Oana Popoiag
.
Ion Țiriac copiiIon Țiriac copii

Ion Țiriac a fost atât de discret cu viața personală, încât majoritatea cred că are doar un fiu, pe Ion Ion. Ei, bine, magnatul mai are doi copii, iar unul dintre aceștia este o tânără extraordinar de frumoasă, Ioana. La 22 de ani, fata este o adevărată bombă sexy.

La 80 de ani, Ion Țiriac se poate lăuda nu doar cu o avere impresionantă și cu realizări notabile, ci și cu trei copii, deși publocul nu cunoațte acest aspect. Fostul tenismen a fost atât de discret cu privire la viața privată, încât mai toți știm că aue un fiu, și anume pe Ion Ion Țiriac, care anunțat recent divorțul de Ileana Lazariuc.

Țiriac mai are, însă doi copii, un băiat, Karim, de 25 de ani, și o fată, Ioana, în vârstă de 22 de ani, rezultați din povestea de dragoste cu o jurnalistă din Egipt, Sophie Ayad, pe care a cunoscut-o.

Cum arată și cu se ocupă unica fiică a lui Ion Țiriac

Unica fiică a lui Țiriac, Ioana, este, la cei 22 de ani ai săi, o adevărată bombă sexy, perfect conștientă de atuurile sale, pe care nu ezită să le expună pe Instagram. Fata nu s-a mulțumit doar cu frumusețea și cu averea consistentă a cărei moștenitoare este, ci studiază Jurnalismul la o facultate de peste Ocean. În plus, de câte ori se află în România, Ioana se ocupă personal de organizarea unor licitații caritabile, așa cum a făcut anul tercut la Stejarii Country Club.

Bănuiesc că un copil norocos se numeşte cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna e cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc. Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui,', a declarat Ion Ţiriac pentru Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

Smiley vorbește cu sinceritate despre colegii lui de la Vocea României, dar și despre viitorul câștigător: „În momentul de față sunt…'

Adina Buzatu are o fiică de 21 de ani pe care a ținut-o… secretă! Cum arată și cu ce se ocupă tânăra: locuiește la Londra și…

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton