Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Barna, candidat la președinție. Olguța Totolici este colegă de birou cu soțul Vioricăi Dăncilă!

 Oana Popoiag
.
Dan Barna soțieDan Barna soție

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale din toamnă, este unul din cei mai în vogă politicieni în acest moment.  La 44 de ani, are o avere frumușică și o soție care nu doar că arată bine, dar a studiat la unele din cele mai prestigioase universități din Europa. Iată cum arată și cu ce se ocupă Olguța Totolici, cu care omul politic este căsătorit din 2007.

Dacă atunci când vine vorba de politică, Dan Barna, condidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale din toamnă, este foarte vocal, viața lui personală este învăluită în mister.

Cu ce se ocupă soția lui Dan Barna. A studiat la Sorbona

De meserie jurist, expert în fonduri europene, proiecte la care a lucrat timp de un deceniu, liderul USR are o soție cu un CV poate chiar mai impresionant decât al lui. Olguța Totolici lucrează de aproape 10 ani la OMV Petrom, unde ocupă funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, așa cum indică pagina sa de LinkedIn. Conform declarației de avere a lui Dan Barna, soția acestuia ar câștiga circa 6000 de euro lunar.

Olguța Totolici are un CV impresionant. După ce a terminat în 2004 Facultatea de Drept, aceeași facultate pe care a terminat-o și soțul ei, a aprofundat domeniul juridic în cadrul Universității de la Sorbona, urmând două mastere, dintre care unul la Paris. Soția lui Dan Barna nu s-a oprit aici, continuând cu doctoratul în dreptul muncii la Universitatea Titulescu, iar mai apoi cu un MBA la Universitatea din Hull.

Într-un interviu acordat lui Marius Tucă, Dan Barna a precizat că soția lui reprezintă echilibrul său mental. 'Soţia mea este un om grozav şi, din păcate, aloc puţin timp, prea puţin timp familiei şi ăsta este un lucru pe care mă tot chinui să-l repar', a mărturisit omul politic la Marius Tucă Show.

Se pare că, în mod neașteptat, soția lui Dan Barna este colegă de muncă fix cu soțul Vioricăi Dăncilă, Cristinel Dăncilă, care lucrează tot în cadrul companiei OMV Petrom.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton