Cum arată și cu ce se ocupă fiul actriței Alina Chivulescu, la 19 ani. Mama lui ne-a spus totul!

 Oana Popoiag
.

Alina Chivulescu este extrem de discretă când vine vorba de viața personală și mai ales de fiul său de 19 ani, Mika, cu care are o relație mamă-fiu excepțională. Actrița a făcut o excepție și ne-a dezvăluit mai multe despre băiatul ei.

Alina Chivulescu preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor și extrem de rar vorbește despre oamenii dragi ei, fie că e vorba de Dan Chișu, cu care s-a căsătorit în urmă cu fix un an, sau de fiul ei, Mika, de aproape 20 de ani.
Iată că vedeta a făcut o excepție și a dezvăluit pentru VIVA! detalii despre băiatul ei, de al cărui tată s-a despărțit când copilul avea doi ani.

Fiul tău, Mika, are 19 ani. Vârsta la care se iau decizii pentru viitor. Ce vrea să facă în viață mai departe?
Mika va face ceea ce-și dorește. Îi voi fi sprijin oricând. Din fericire, viața îți dă șansa să-ți schimbi deci¬ziile importante, eu o să încerc să-l conving că viitor e oricând, în orice moment de viață. Economie face acum. Să fie sănătos, să dea Dumnezeu!

Se spune că mamele de băieți sunt mai posesive, că e greu pentru iubita fiului să intre în grațiile unei mame de băiat. La tine se confirmă?
Nuuu, am așa încredere în el, că aproape mi se pare jenant să-i spun ce profil de fată ar trebui să-i fie aproape. Vorbim, dacă mă întreabă, îi spun părerea mea despre orice ar vrea să știe de la mine, dar cred în el și în binele pe care și-l dorește pentru el.

Foto: Instagram, VIVA!

Alina ChivulescuAlina Chivulescu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton