Cum arată și cu ce se ocupă fiica actorului Cornel Palade. Este o tânără simpatică și cântă foarte bine!

 Oana Popoiag
.
Cornel Palade fiicăCornel Palade fiică

Puțini știu că actorul de comedie Cornel Palade are o fiică, Ada, care nu doar că e la fel de simpatică ca tatăl ei, dar i-a și călcat pe urme, devenind actriță. Mai mult, frumoasa blondă va participa alături de Palade la 'Te cunosc de undeva!'.

Simpaticul actor de comedie Cornel Palade este cunoscut pentru duo-ul imbatabil pe care îl formează cu Romică Țociu, dar și acasă are un partener de comedie fantastic. Este vorba despre fiica lui, Ada Palade, la rândul ei actriță, alături de care va participa din toamnă la 'Te cunoscu de undeva'.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Cornel Palade

Fiica lui Cornel Palade este foarte încântată de colaborare, mărturisind că nicio clipă nu s-a gândit să aleagă altă meserie decât actoria. 'Am știut de mică ce aveam de gând să fac cu viața mea și asta înseamnă că de mică am vrut să îi fiu alături tatei pe scenă. Nu visam că voi fi alături de el, știam că mai devreme sau mai târziu dorința se va îndeplini. Am urcat pentru prima oară pe scenă alături de tata, la un an după ce m-am întors de la Londra (n.n. Ada a revenit în țară acum trei ani), în piesa 'Niște animale', unde am avut bucuria să îl am alături și pe tata numărul doi, Romică (n.n. Țociu). Să am debutul pe scena teatrului alături de amândoi a fost magic',a declarat Ada.

Însă nu doar la meserie i-a călcat pe urme tatălui ei, ci și la talentul la gătit. „Tata este un chef cu multă experiență și are idei foarte interesante. Îi sunt ajutor în bucătărie oricând prind ocazia. Îmi place să îi fiu sous chef. Cu toate că nu comunică, îi înțeleg nevoile și sunt atentă să îi fiu cât mai de folos cu putință. Este pasionat de carne, iar eu de legume și ciorbã. Aici ne ciocnim în stiluri, dar găsim căi de mijloc și tot am reușit să îl fac să guste din ardei umpluti cu orez și năut. Tata este mai tradiționalist, pe când eu am influențe asiatice, orientale și mediteraneene', a completat Ada Palade.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton