Cum arată Shannen Doherty la un an de când i-a recidivat cancerul. A fost surprinsă de paparazzi, pe stradă

 Cica Cristina
.

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills 90210, a trecut prin clipe teribile în umă cu un an când a aflat că i-a recidivat cancerul. Medicii i-au spus că este în fază terminală și nu mai pot face nimic pentru ea. Vedeta, însă, luptă și vrea să trăiască din plin fiecare clipă. Vedeta a fost surprinsă la cumpărături alături de mama ei. Cât de mult s-a schimbat și cum arată acum celebra actriță!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Shannen Doherty a primit diagnosticul crunt, pentru prima oară, în urmă cu aproximativ șase ani. De atunci, vedeta a luptat împotriva bolii necruțătoare.

Mai exact, în 2015 viața vedetei a luat o turnură neașteptată, când asupra ei a căzut implacabil verdictul medicilor – cancer mamar! Din acel moment, a început o luptă acerbă cu boala.

Shannen-Doherty-1Shannen-Doherty-1

Shannen Doherty, luptă contracronometru împotriva cancerului

Încercările inițiale de a combate cancerul prin intermediul terapiei hormonale nu au fost eficiente, iar cancerul s-a agravat. Un an mai târziu, a fost nevoită să facă mastectomie la un sân, urmată de chimioterapie și radioterapie.

Atunci a început coșmarul: ‘Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte’, povestea ea.

Ce face Shannen Ddoherty după ce i s-a spus că e în fază terminală

Lupta părea că nu fusese în van, căci boala a intrat în remisie și totul părea să indice că are o doua șansă la viață și că poate reveni la normal. Din păcate, lucrurile nu au stat așa pentru ea. Cancerul a recidivat într-o altă zonă a corpului și într-o formă mai agresivă. Medicii i-ar fi spus că este în fază terminală și că nu mai pot face nimic pentru ea.

Shannen Doherty nu mai știe cât mai are de trăit, însă încearcă să-și trăiască viața cât mai normal posibil. Din postările de pe rețelele de socializare reiese că nu s-a dat bătută și încearcă să-și traiască viața cât mai frumos. Iese cu prietenii, nu evită activitățile casnice, face sport, nu-și plânge de milă și se poartă cât mai normal.

Shannen Doherty, apariții tot mai rare în public

Aparițiile sale publice au fost tot mai rare, însă era de așteptat. Ultima dată, paparazzi au surprins-o pe vedetă pe străzile din Malibu. Shannen Doherty a ieșit la cumpărături cu mama ei, Rosa Elizabeth.

Din fotografii se observă că este palidă, slăbită și cu cearcăne, semn că nu se simte deloc bine. Cu toate acestea, face eforturi pentru a duce lupta mai departe.

Citește și: Brenda din Beverly Hills, pe moarte, din cauza cancerului, care a recidivat!Shannen Doherty pregătește mesaje de adio pentru cei dragi

Citește și: Cum arată Shannen Doherty după ce a terminat chimioterapia

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri:„Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin îl acuză pe fostul ei soț, Tuncay Ozturk, că a profitat de numele ei:„S-a căţărat pe umerii mei!'

Shannen Doherty: „Pare totul foarte final'

Într-un interviu pentru revista Elle, Shannen a dezvăluit că intenționează să filmeze clipuri de adio și să scrie niște scrisori pentru oamenii din viața ei, însă numai atunci când se va simți pregătită. Cu toate astea, ea subliniat că speră să mai trăiască măcar încă 10 sau 15 ani.

„Atunci când va veni timpul ca eu să o fac, o să o fac. Pare totul foarte final. E ca și cum m-aș deloga, iar eu nu mă deloghez’, a declarat actrița. „Mă simt ca o persoană foarte, foarte sănătoasă. Este greu să îți termini treburile atunci când știi că vei mai trăi încă 10 sau 15 ani.’

Shannen Doherty: „Sunt bine'

Inițial, vestea că a revenit cancerul a speriat-o foarte tare, catalogând momentul ca „o pastilă amară, greu de inghițit'. Vedeta și-a revenit pe parcurs, și-a mai recăpătat încrederea și speranța în viitor.

'Vreau ca oamenii care aud de cancer în stadiul IV să nu se gândească la o persoană care nu se mai poate mișca, care trebuie să fie internată și care nu poate munci. Oamenii te anulează imediat, chiar dacă tu ești fericit și vrei să muncești. Așa că, împărtășesc asta, din dorința de a da o nouă perspectivă asupra acestui subiect.

Îmi place când oamenii îmi spun că se roagă pentru mine, dar vine un moment în care îmi vine să le spun că mă descurc. Sunt bine. Sunt mulți oameni în lume care au nevoie de rugăciuni, iar eu mă simt minunat. Am o echipă medicală minunată în spate', a declarat Shannen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton