Cum arată Shannen Doherty la 50 de ani, după 6 ani de luptă împotriva cancerului: "Nu renunț"

 Cica Cristina
.

Shannen Doherty, actrița din Beverly Hills, care luptă de ani buni cu o boală necruțătoare, a împlinit 50 de ani! Cum arată și cum se simte vedeta, diagnosticată cu cancer în fază terminală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Shannen Doherty a împlinit 50 de ani, dar se menține puternică în ciuda problemelor grave de sănătate cu care se confruntă. Vedeta din Beverly Hills este puternică și încearcă să se bucure de fiecare clipă la intensitate maximă.

Shannen-Doherty-1Shannen-Doherty-1

Actrița a împlinit recent 50 de ani și a postat o fotografie pe rețelele de socializare. În ciuda faptului că boala avansează, Shannen încearcă să nu lase să se vadă aceste lucruri. Arată foarte bine și încearcă să-și trăiască viața ca un om sănătos. Se întâlnește cât poate de des cu prietenii ei și face activități care îi aduc zâmbetul pe buze.

„Nu renunț. Mă simt ca un om foarte sănătos.', a spus Shannen la un moment dat.

Shannen Doherty se luptă de 6 ani cu cancerul

Shannen Doherty a primit diagnosticul crunt, pentru prima oară, în urmă cu aproximativ șase ani. De atunci, vedeta a luptat împotriva bolii necruțătoare.

Mai exact, în 2015 viața vedetei a luat o turnură neașteptată, când asupra ei a căzut implacabil verdictul medicilor – cancer mamar! Din acel moment, a început o luptă acerbă cu boala.

Încercările inițiale de a combate cancerul prin intermediul terapiei hormonale nu au fost eficiente, iar cancerul s-a agravat. Un an mai târziu, a fost nevoită să facă mastectomie la un sân, urmată de chimioterapie și radioterapie.

Atunci a început coșmarul: ‘Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte, povestea ea.

Citește și: Cum arată Shannen Doherty la un an de când i-a recidivat cancerul.A fost surprinsă de paparazzi, pe stradă

Citește și: Brenda din Beverly Hills, pe moarte, din cauza cancerului, care a recidivat!Shannen Doherty pregătește mesaje de adio pentru cei dragi

Citește și: Cum au ajuns Mellina și Sindy de la Survivor cele mai bune prietene:„A crezut că sunt un om rău'

Citește și: Un nou scandal între Jador și Zanni la Survivor:„Vorbești despre falsitate față de prieteni, când…'

Shannen Doherty, luptă contracronometru împotriva cancerului

Lupta părea că nu fusese în van, căci boala a intrat în remisie și totul părea să indice că are o doua șansă la viață și că poate reveni la normal. Din păcate, lucrurile nu au stat așa pentru ea. Cancerul a recidivat într-o altă zonă a corpului și într-o formă mai agresivă. Medicii i-ar fi spus că este în fază terminală și că nu mai pot face nimic pentru ea.

'Este greu să vorbesc despre asta, dar este o chestiune de zile până când acest lucru își va lăsa amprenta asupra mea și îmi va cădea părul din cap. Am cancer în stadiul patru. Cancerul s-a întors. De aceea, prefer să dau anunțul chiar eu', a declarat Shannen în iarna anului 2020 în timpul emisiunii 'Good Morning America'.

În ciuda diagnosticului greu de digerat, Shannen nu își pierde speranța. Vedeta se documentează despre necruțătoarea boală împotriva căreia luptă și scrie des mesaje pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton