Cum arată Sasha, fiul lui Marcel Pavel. A împlinit 23 de ani și seamănă leit cu tatăl lui

 Mirea Roxana
.

Cum arată Sasha, fiul lui Marcel Pavel. Marcel Pavel este unul dintre cei mai talentați și iubiți artiști de la noi. Acesta are trei copii, iar fiul lui mijlociu, Sasha, a împlinit recent 23 de ani. Cu această ocazie, Marcel Pavel a scris câteva cuvinte emoționante pe Facebook. În plus, Sasha seamănă leit cu tatăl lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată Sasha, fiul lui Marcel Pavel. Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Pe lângă faptul că are o carieră de succes, acesta este împlinit și pe plan personal. Marcel Pavel este căsătorit Violeta, în vârstă de 49 de ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 28 de ani. Din iubirea lor, au venit pe lume trei copii, Richard, Sasha și Ioana Iuvenalia.

242292946_4363520240371237_7329693447686638342_n242292946_4363520240371237_7329693447686638342_n

Recent, Sasha a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani. Cu această ocazie specială, Marcel Pavel a scris un mesaj emoționant pe Facebook și a publicat o fotografie cu fiul lui. Internauții nu au ezitat să reacționeze și să-i transmită gândurile lor bune artistului.

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carlas Dreams de la SuperStar România:„Uneori nu e doar despre succes'/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!, despre operațiile estetice:„Online-ul este un mediu foarte agresiv'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul Alexiei Eram.Are o terasă imensă

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu în lenjerie intimă, după naștere.Soția lui Dani Oțil are trup de model

Cum arată Sasha, fiul lui Marcel Pavel

Cum arată Sasha, fiul lui Marcel Pavel. Marcel Pavel este un tată mândru și își iubește necondiționat copiii. Sasha a împlinit recent 23 de ani, iar artistul nu putea să nu marcheze această zi specială printr-un mesaj emoționant.

Fiul meu (cel mijlociu), Sasha Pavel, împlineşte de 23 ani! Dragul meu fiu, îţi doresc din tot sufletul să fii sănătos, fericit, iubit, mereu încrezător de sine şi să atingi cele mai înalte culmi ale succesului în tot ceea ce faci şi vei face pentru a-ţi construi un viitor luminos! TE IUBIM ! LA MULŢI ANI, FIULE!', a scris Marcel Pavel pe Facebook, unde a postat și o fotografie cu fiul lui.

Ei bine, n-avem cum să nu admitem că Sasha seamănă leit cu Marcel Pavel și chiar pare a fi copia artistului din tinerețe.

Marcel Pavel și soția lui nu au făcut cununia religioasă

Marcel Pavel are o căsnicie solidă, de 28 de ani, cu Violeta, care este de origine din Rusia. Aceasta a venit în România ca balerină, pentru mai multe spectacole și așa l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț.

La un moment dat am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici. Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul', povesteşte Violeta, soția lui Marcel Pavel.

Chiar dacă sumt împreună de atât timp, cei doi nu au făcut cununia religioasă.

„Într-adevăr, nu am făcut şi cununia religioasă, a fost alegerea soției mele, pe care o respect, însă încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu, în taină, alături doar de câteva persoane foarte dragi nouă', a declarat Marcel Pavel penru revista VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton