Cum arăta Nicoleta Luciu acum 20 de ani, când a debutat ca asistentă TV. Lucra cu Brenciu, la Antena 1

 Cruceru Cristina
.

Cum arăta Nicoleta Luciu acum 20 de ani, când a debutat ca asistentă TV. Vedeta a debutat pe sticlă în anul 2002, în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu, de la Antena 1. Actrița s-a bucurat de un succes enorm în lumea televiziunii, fie la diverse emisiuni, pictoriale sau chiar telenovele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu este un nume răsunător atunci când vine vorba de lumea televiziunii. Vedeta și-a făcut debutul pe micile ecrane, acum 20 de ani, când a debutat ca asistentă TV în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu, de la Antena 1. De atunci și până în prezent au trecut 20 de ani, în care bruneta s-a bucurat de un succes enorm în tot ce înseamnă televiziune. Nicoleta Luciu a surprins cu aparițiile ei publice, emisiunile TV la care a luat parte, dar și celebrele seriale de la Acasă TV.

Nicoleta-Luciu-10Nicoleta-Luciu-10

Nicoleta Luciu intra în televiziune în iunie 2002, la Antena 1, ca asistentă a lui Horia Brenciu, la emisiunea matinală estivală „Neatza în Epoca de piatră'.

Mi-aduc aminte cu plăcere de matinalul realizat la mare alături de Horia Brenciu, „Neatza în Epoca de piatră'. Ne-am distrat foarte mult la filmări, iar despre Horia Brenciu pot spune că este un tip genial', a declarat vedeta, acum ceva timp, pentru tvmania.ro

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj și filtre, la 41 de ani. Imaginea adevărului

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 41 de ani. Și-a surprins fanii

Citește și: Liviu Vârciu, replică usturătoare pentru Dorian Popa în direct, la TV: „Te-am băgat în televiziune. Ți-am dat banii mei”

Citește și: Zelenski prelungește cu trei luni legea marțială și perioada de mobilizare generală în Ucraina

Cum arăta Nicoleta Luciu acum 20 de ani, la debut

Nicolea Luciu a fost una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul de la noi. Actrița are o lungă carieră în televiziune, fiind foarte iubită de telespectatori. Bruneta își făcea apariția pe micile ecrane, acum 20 de ani, în emisiunea lui Horia Brenciu. Atunci a debutat 'pe sticlă' drept asistentă TV. Apoi și-a făcut apariția în emisiunea lui Teo Trandafir de la PRO TV. A fost o perioadă în care frumusețea ei a adus-o pe primele pagini din revistele de la noi din țară. Din păcate, aceasta s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor, ocupându-se de familia ei.

Când a debutat Nicoleta Luciu în telenovele

Nicoleta Luciu a început să joace în telenovele în 2005, când a plecat de la emisiunea 'Teo'. Atunci a fost primul ei rol în 'Lacrimi de iubire', pe Acasă TV. Ulterior, a jucat în mai multe seriale precum 'Aniela', 'Iubire ca-n filme', 'Iubire și onoare'. Nicoleta Luciu a dat lovitura în carieră atunci când a jucat în 'Inimă de țigan' și 'Regina' alături de Cabral.

Sursă foto: Instagram, Tv Mania

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton