Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu. Cele două seamănă izbitor: „I-am facut o surpriză”

 Mirea Roxana
.

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră, iar acum este vizibil de la cine a moștenit trăsăturile superbe. Actrița a publicat două fotografii cu mama ei pe rețelele sociale, iar asemănarea dintre cele două este izbitoare. Monica Bârlădeanu are un respect profund pentru mama ei și a publicat, alături de cele două fotografii, un mesaj emoționant în onoarea celei care i-a dat viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta este de o naturalețe ieșită din comun, ceea ce conferă frumuseții ei ceva în plus.

mb1mb1

Este cert că Monica Bârlădeanu a moștenit frumusețea de la mama ei. Cele două seamănă ca două picături de apă. Cu ocazia zilei de naștere a celei care i-a dat viață, actrița a publicat pe Instagram două fotografii cu mama ei, alături de care a scris un mesaj emoționant.

Citește și: La ce tertip a apelat Monica Bârlădeanu, la 16 ani, pentru a se angaja ospătăriță:”Mi-am pus șosete în sutien și…”

Citește și: Cătălin Botezatu s-a infectat cu COVID-19, după ce a fost operat de cancer la plămâni:'Mi-a fost frică'

Citește și: Primele imagini cu Mellina și Cătălin Moroșanu, după ce s-au întors de la Survivor:„Am trăit ca niște animale'

Citește și: A murit actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul Peaky Blinders şi Harry Potter:„A murit aşa cum a trăit, fără frică'

Monica Bârlădeanu, fotografii cu mama ei

Monica Bârlădeanu își iubește enorm mama și are doar cuvinte de laudă la adresa ei și a încheiat mesajul pe pe Instagram spunând că are „o minune de mămică'.

Actrița a scris că mama ei a apreciat enorm surpriza care i-a fost făcută, bucurându-se precum un copil.

I-am facut o surpriza mamii aseara si-am aparut in Iasi la un restaurant unde o pre-sarbatorea jumatate din familia noastra. A sarit in sus si a chitait de bucurie ca un copil, cum de altfel se bucura ea de orice, oricand… Un munte de optimism, gata sa ajute pe oricine, oricand… o minune de mamica am. La multi ani, iubita noastra mama!!', a scris Monica Bârlădeanu pe contul său de Instagram.

Cum scapă actrița de celulită

La 42 de ani, Monica Bârlădeanu arată ca la 20, iar multe femei o invidiază pentru aspectul ei fizic. Actrița pare că a descoperit elixirul tinereții, pentru că arată impecabil și se schimbă numai în bine.

Pentru a scăpa de celulită, Monica Bârlădeanu apelează la masaj, o procedură de care este foarte mulțumită. Aceasta a împărtășit cu fanii săi metoda prin care are un trup de zeiță la 42 de ani.

Este cel mai profund masaj anticelulitic pe care l-am experimentat vreodată. E șmecher rău de tot. Încep cu tălpile. Și acolo la aripioare îmi prinde bine. Îți ia foc fundul, efectiv, e bine de tot. Nu m-am învinețit absolut deloc. Viteza rolelor de la aparat crește progresiv și nu are un impact violent asupra corpului. Am febră musculară în zonele unde era nevoie de lucru.’, a spus vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton