Cum arată mama lui Fuego. Mesajul emoționant al artistului, de ziua acesteia: ”Nu e cea care împodobește bradul”

 Oana Popoiag
.

Ani de zile, multă lume a crezut că Irina Loghin este mama lui Fuego, grație celebrei piese 'Împodobește, mama, bradul'. Cea care i-a dat viață artistului se numește, însă, Eugenia, e brunetă și este în mare parte responsabilă de succesul fiului său, în care a investit toată energia. Cu ocazia zilei ei de naștere, Fuego i-a transmis un mesaj emoționant.

Fuego, pe numele real Paul Surugiu, are o mama cu care se înțelege de minune, al cărei nume nu e Irina, ci Eugenia.
După ce Fuego a lansat împreună cu Irina Loghi proiectul 'Mama și fiul', percepția majorității a fost că artistul este cu adevărat fiul îndrăgitei cântărețe de muzică populară.

Mesajul lui Fuego pentru mama sa, Eugenia

Cu ocazia zilei de naștere a celei ce i-a dat viață, Fuego a postat pe Facebook un mesaj plin de emoție.
'Astăzi e ziua mamei mele! Anii ne-au așezat la amândoi gânduri și tăceri în priviri, împliniri și bucuria de a ne avea unul pe celălalt. Încă îi mai greșesc și acum, dar mă iartă și întotdeauna, fără menajamente, cu sacrificii și dăruire, mi-a vrut binele, iubindu-mă necondiționat! Prin ea am ajuns ce sunt! Lupta ei de a mă face să devin artist, de a-mi împlini cumva destinul, sunt lecție pentru oricine! Îi mulțumesc că este, că va fi mult timp, că e bine și o am aproape.


Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul, este mama care și-a dăruit viața fiului ei, pe deplin, prin muncă, nopți nedormite, o mulțime de renunțări, doar ca eu să pot străluci. Și azi e fericită! Și sunt sigur că undeva, în sufletul ei, deși nu spune asta des, e mândră de tot ce am realizat eu, prin stăruința mea, dar și ea, prin mine! Te iubesc, mamă!
Să-mi trăiești și să fii tu, mereu! #ziuamemeimele
', acesta a fost mesajul lui Fuego.

Foto: Facebook

mama lui Fuegomama lui Fuego
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton