Cum arată Lili Sandu în lenjerie intimă, la 3 luni după ce a născut: "Îmi iubesc fiecare urmă pe care sarcina a lăsat-o"/ FOTO

 Cica Cristina
.

Lili Sandu a devenit mamă pentru prima oară la 41 de ani și este extrem de fericită în acest rol! Vedeta a reușit să-și recapete rapid silueta de altă dată. Iată cum arată în lenjerie intimă, la trei luni de când a născut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a câștigat câteva kilograme bune în sarcină, 24 de kilograme mai exact. Acest lucru nu a speriat-o și nici nu a putut umbri imensa fericire pe care a simțit-o odată cu venirea fiului său pe lume.

La trei luni de la naștere, Lili Sandu deja și-a recăpătat silueta și arată incredibil de bine în lenjerie intimă. Nu și-a făcut griji de la bun început, pentru că știa că stilul de viață și antrenamentele o vor ajuta să-și sculpteze trupul din nou, așa cum își dorește. În doar trei luni, vedeta și-a revenit.

Lili Sandu s-a îngrășat 24 de kilograme în sarcină

S-a reîntors la sală după 9 luni și chiar dacă a fost o adevărată proocare, rezultatele sunt pe măsură acum:

„Să mă reîntorc în sală după mai bine de 9 luni de pauză a fost o provocare, dar mi-am dat seama cât de mult mi-au lipsit antrenamentele. Acesta este corpul meu la 11 săptămâni de la naștere și îmi iubesc fiecare urmă pe care sarcina a lăsat-o pentru că s-a descurcat de minune să protejeze și să dea viață. Urmează o perioadă de transformare și, chiar dacă din cele 24 de kg acumulate au mai rămas câteva de dat jos, antrenamentele vor fi light la început, iar regimul alimentar echilibrat și hidratarea vor fi de asemenea factori importanți in planul meu zilnic”, a transmis vedeta la acel moment.

La 40 de zile de la naștere, vedeta s-a fotografiat în lenjerie intimă și a făcut câteva precizări legate de dieta sa.

Voi începe șase săptămâni de remodelare corporală, printr-o dietă, un regim pe care îl voi realiza.Alăptez cam din două ore jumătate- trei ore și asta a ajutat foarte mult la pierderea kilogramelor. Nu am ținut dietă, nu m-am înfometat și nici nu voi face lucrul acesta, este exclus, dar voi fi atentă la ce nutrienți și ce alimente voi mânca, în momentul în care voi începe regimul alimentar. Am scos lactatele de tot din alimentație, pentru că sunt destul de acide pentru organism, am mâncat iaurturi pe perioada sarcinii„, a mai spus Lili Sandu.

Celulita i-a dat bătăi de cap lui Lili Sandu

Totuși, ceea ce a speriat-o cel mai tare pe artistă a fost, cu siguranță, celulita. Din fericire, a început să se ducă și, cu siguranță, sportul ajută să scape de tot de această problemă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac dur la Lili Sandu, după ce a zis că îi e dor de burtica de gravidă:'Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile'

Citește și: Cum arată Lili Sandu în lenjerie intimă, la 40 de zile de când a născut. Cât a slăbit până acum:”Mai am vreo 8 kg de dat jos”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, declarații șocante despre familia Bădălău, în plin proces de divorț:„Mă vor în pământ! Rugați-vă pentru mine!'

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe și ce spune despre gelozia în relație:„Cedăm pe rând' / EXCLUSIV

Pe perioada sarcinii am avut o celulită, ce nu am avut în viața mea în 41 de ani. M-am speriat. Am crezut că nu se mai duce. Dar s-a mai dus, mai avem un pic. Nu țin un regim vegan, încă, dar mă îndrept către', a conchis vedeta.

Lili-Sandu-1Lili-Sandu-1

Cât de mult s-a schimbat Lili Sandu în sarcină

Lili Sandu a vorbit la un moment dat și despre micile neplăceri din perioada sarcinii: acumularea câtorva kilograme nedorite și retenția de apă. În total, vedeta ar fi acumulat 24 de kilograme în sarcină. Totuși, 10 kilograme a pierdut în spital, iar în prima perioadă de după naștere a pierdut aproximativ un kilogram pe săptămână, mai ales că și alăpta.

„- Iubito, ești așa frumoasă dimineața..
– Eu in my inner monologue: aha 18 kg plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s a întâmplat sa se pună toate pe mine… Ce ziceai iubitule?'
, a dezvăluit Lili o parte din dialogul cu partenerul ei Silviu Tolu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton