Cum arăta Lavinia Pîrva în urmă cu aproape zece ani. Cât s-a schimbat soția lui Ștefan Bănică de atunci și până acum

 Oana Popoiag
.
cum arăta Lavinia Pîrva în urmă cu zece anicum arăta Lavinia Pîrva în urmă cu zece ani

Cu doi ani înainte să înceapă o relație cu Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva interacționa cu acesta în calitate de concurentă la 'Dansez pentru tine'. Se spune că acolo s-ar fi remarcat reciproc cei doi, însă singura certitudine e că artista a făcut un show excelent în sezonul respectiv, clasându-se pe locul al doilea. Iată cum arăta Lavinia Pîrva în urmă cu aproape zece ani.

Acum circa șapte ani, Lavinia Pîrva participa la 'Dansez pentru tine', show-ul fenomen prezentat chiar de actualul ei soț, Ștefan Bănică. 2011 a fost un an bun pentru Lavinia, din mai multe motive. Chiar dacă ulterior a avut mici variații de greutate, în perioada show-ului artista a arătat trăsnet, la fel ca și în prezent. Dacă te uiti la fotografiile realizate atunci pentru VIVA! alături de colegele ei din acel sezon, se pare că în cei aproape zece ani care au trecut Lavinia nu s-a schimbat foarte mult, lookul fiind, în orice caz, identic. Apoi, aceasta a terminat onorabil concursul, clasându-se pe locul doi în finală, după Roxana Ionescu. Și nu în ultimul rând, se spune că acea ediție 'Dansez pentru tine' a fost momentul în care Lavinia și Ștefan s-ar fi remarcat reciproc. Simplu zvon sau nu, cert este că în toamna aceluiași an au fost realizate celebrele fotografii de paparazii, cu bruneta părăsind casa celebrului cântăreț.

Lavinia Pîrva despre relația cu Ștefan Bănică

Ani mai târziu, întrebată de reporterul VIVA! dacă s-a obișnuit să trăiască în umbra partenerului său, Lavinia, care s-a căsătorit cu Ștefan în secret vara trecută, a răspuns: Probabil că această întrebare există pe buzele mai multor persoane. Nu m-am simțit niciodată în umbra cuiva, n-am fost ahtiată după o celebritate atinsă cu orice preț. Tot ceea ce sunt am con­struit în timp, cu pași mici și siguri. Am suficientă încredere în mine și nu am simțit nevoia să demonstrez că aș fi altceva decât ceea ce sunt. Sunt o persoană discretă, așa am fost mereu și nu-mi place să fac lucrurile osten­tativ. Da, sunt mândră că stau lângă un om cu care pot împărtăși atât de multe, atât în plan personal, cât și profesional.

Secretele de frumusețe ale Laviniei Pîrva

Dacă din 2011 și până acum Lavinia Pîrva nu s-a schimbat prea mult, 'de vină' sunt trucurile natural la care artista apelează pentru a-și menține frumusețea, și nu vreo vizită în cabinetul medicului estetician. 'Nu sunt adepta operaţiilor estetice pentru că nu a fost nevoie, dar nu sunt împotriva lor. Dacă vreodată voi avea nevoie poate voi apela, însă sper să nu fie cazul cât mai mult de acum înainte, dar am grijă de tenul meu. Îmi fac mască de faţă cu miere, cu ou, cu lămâie. În toate măscuţele pe care le folosesc pun puţin ulei de cocos', a declarat Lavinia pentruAntena Stars recent.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Mihai Găinușă, declarații acide la adresa Mihaelei Rădulescu: 'Nu se mai poate așeza pe scaun de la cusături'

Cabral și Andreea Ibacka au aflat sexul bebelușului: 'O să avem…'

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton