Cum arată Karmen la două săptămâni după ce a născut. Proaspăta mămică și-a revenit imediat

 Stamen Diana
.

Viața ei s-a schimbat complet de când pe lume a venit micuța Sofia Maria Rossa. La două săptămâni după ce a născut, Karmen arată senzațional și a scăpat rapid de kilogramele în plus, iar faptul că este o mămică tânără a ajutat-o. 

Karmen trăiește momente de nedescris de când în viața ei a apărut micuța Sofia Maria Rossa. Proaspăta mămică este extrem de fericită, iar acum descoperă noi sentimente și nu poate sta nicio secundă fără fiica ei. Artista și-a revenit spectaculos după sarcină și arată foarte bine.

Tânăra mămică a scăpat rapid de kilogramele în plus, iar faptul că are doar 21 de ani o ajută enorm să își revină. Karmen a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie în care a pozat alături de fiica ei, care stă într-un căruț superb și foarte rar văzut la vedetele din România. La două săptămâni după ce a născut, Karmen are o siluetă de invidiat, iar burtica aproape că a dispărut complet.

Karmen, primele declarații după ce a născut

„Am născut prin cezariană, o fetiță de 2,8 kilograme.
Încercăm să ne acomodăm cu alăptatul și nu prea se satură de la mine. Nașterea în sine… eu am fost foarte pozitivă, am intrat în sala de operație râzând, m-au pus să le cânt pe masa de operație, dar ulterior au început durerile. O naștere nu e chiar atât de ușoară cum credeam eu că va fi. Mamelor, sunteți niște eroine! Suntem!
, a spus Carmen Simionescu, la „Răi da Buni.

Karmen a dezvăluit și numele complet al bebelușului, iar fiica ei se numește Sofia Rosa Maria.

„E o competiție pe social media, cu nunți și bebici. A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut așa presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi. 

E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las. Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam, dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil… par inutile cuvintele, în momentele astea. Imediat după ce a început să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei, a mai spus Karmen, la „Răi da Buni.

Sâmbătă, 3 august, proaspăta mămică a fost externată, iar alături de vedetă a fost soțul ei, dar și mama sa.

FOTO: Instagram

Karmen și Bogdan CăplescuKarmen și Bogdan Căplescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton