Cum arăta Iulia Vântur la debutul în televiziune. Ce frumusețe rară era la 25 de ani! FOTO spectaculoase!

 Oana Popoiag
.
Iulia VânturIulia Vântur

Iulia Vântur s-a mutat de peste șase ani în India, unde a luat-o de la zero, clădindu-și în timp record o carieră la Bollywood. Duse sunt vremurile când vedeta era o debutantă care își încerca norocul în televiziune, dar au rămas dovezi. Iată cum arăta iubita lui Salman Khan la debut.

După ce a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete în România, Iulia Vântur s-a mutat în India – unde se presupune că are o relație cu actorul Salman Khan – și a reușit același lucru. Să devină celebră, în muzică și actorie.

Cum arăta și ce făcea Iulia Vântur la 25 de ani

Greu de crezut în acest moment, dar a existat o vreme când Iulia Vântur își făcea debutul în televiziune. Acum e șatenă și are aproape 40 de ani, atunci era blondă, nu trecuse bine de 20 de ani și nici nu se gândea că va ajunge peste ani faimoasă atât în România, cât și în India.

În anul 2006 Iulia Vântur a devenit prezentator al știrilor matinale  si apoi al știrilor de weekend de la PRO TV, ulterior primind propunerea de a prezenta, alături de Ștefan Bănică, emisiunea 'Dansez pentru tine'. O dată cu acest rol, dar și în calitate de iubită a lui Marius Moga (nr. cei doi au început în perioada 2006, 2007 o relație care a durat patru ani) Iulia a devenit una dintre cele mai vânate vedete din România.

Iulia Vântur, despre viața în India, alături de Salman Khan

De șase ani este stabilită în India, unde joacă în filme și a debutat în muzică, ghidată fiind, așa cum a recunoscut într-un interviu VIVA!, chiar de către Salman Khan. 'Sunt foarte fericită că am descoperit muzica și mi-aș dori să explorez mai mult acest domeniu. Salman m-a ajutat să văd ce dar minunat este muzica, m-a convins să dau muzicii mai multă importantă, mai mult spațiu în viața mea și sunt fericită și recunoscătoare pentru asta. Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale și nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest', a declarat Iulia pentru VIVA!.

Traseul profesional al Iuliei Vântur

După o adolescență marcată de succes ca model, la vârsta de 19 ani Iulia a debutat în televiziune, în orașul natal Iași. Vedeta a găzduit mai întâi o emisiune-magazin la o stație tv locală, pentru ca ulterior să devină prezentatoare de știri la PRO TV Iași. În anul 2006, Iulia Vântur s-a mutat în București, unde a prezentat pe rând știrile matinale PRO TV, știrile de weekend și ‘Dansez pentru tine’. În 2012 a decis să lase în urmă România și să se mute în India, unde a început o carieră în muzică.

Foto: Instagram, arhiva VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton