Cum arată iubitul Elenei Matei de la Chefi la Cuțite. Primele imagini

 Mirea Roxana
.

Elena Matei este concurentă în echipa lui chef Sorin Bontea la Chefi la cuțite. Tânăra de 22 de ani este ambițioasă și a demonstrat că își merită locul în concurs. Pe lângă acest lucru, nici pe plan sentimental nu stă deloc rău pentru că Elena Matei are un iubit de aproximativ un an și jumătate. Iată cine este iubitul Elenei Matei de la Chefi la cuțite!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Matei a demonstrat la Chefi la cuțite că se poate lupta cu bucătari profesioniști, iar preparatele ei i-au dat pe spate de foarte multe ori pe cei trei jurați din emisiunea difuzată de Antena 1. Chiar dacă are doar 22 de ani, tânăra este foarte talentată, este ambițioasă și, așa cum au spus mereu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, are gust în mâncare. Toate aceste calități, o fac pe Elena Matei să fie un adversar pe măsură pentru concurenții cu experiență în bucătărie.

cine-este-iubitul-elenei-matei-de-la-chefi-la-cutite-2021cine-este-iubitul-elenei-matei-de-la-chefi-la-cutite-2021

Totuși, nici pe plan sentimental Elena Matei nu stă deloc rău. Concurenta de la Chefi la cuțite este foarte discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală, însă a publicat pe rețelele sociale o fotografie alături de un tânăr, care pare a fi iubitul ei. Cei doi se află în mașină și par îndrăgostiți, iar pe chipul Elenei Matei se citește fericirea. Iată cine este iubitul Elenei Matei de la Chefi la cuțite!

Citește și: Alexandro Matias de la Chefi la cuțite, scandal cu Poliția, în Herăstrău.I se aduc acuzații grave

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite.Nhung e din Vietnam

Citește și: Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii:„Faptul că a existat o conexiune între noi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a apropiat pe Cătălin Moroșanu și pe Jador la Survivor:„M-am văzut pe mine la 26 de ani'/ EXCLUSIV

Elena Matei de la Chefi la Cuțite are iubit

Cum se observă în imaginea publicată de Elena Matei de la Chefi la cuțite, aceasta are iubit și este cât se poate de fericită. Totuși, mai puțin fericit de această veste trebuie să fie Rikito Watanabe, colegul de echipă al Elenei. Acesta nu s-a fericit niciodată să spună în cadrul emisiunii că are sentimente pentru Elena Matei, însă tânăra a spus că îl vede doar ca pe un foarte bun prieten.

Elenica trebuia să ia 14, 15 puncte de fiecare dată. Este dragostea mea, știți, da? Cred că mi-a căzut cu tronc puțin. Pe bune, n-ar trebui să spun asta aici… Adică e drăguță, mereu îmi face complimente și chestii de genul ăsta. Simt că sunt o persoană importantă pentru ea‘, a spus Rikito Watanabe despre Elena Matei, în una dintre edițiile emisiunii Chefi la cuțite.

Ce dramă a trăit Elena Matei de la Chefi la cuțite

Elena Matei de la Chefi la cuțite ascunde o mare dramă în sufletul ei. Tatăl ei a murit pe când ea avea doar 15 ani. De când tatăl ei și-a pierdut viața într-un accident de mașină, Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea, a decis că vrea să devină spijin pentru familia ei, așa că a ales să se angajeze.

Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu’,  a povestit Elena Matei în audițiile de la Chefi la cuțite.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton