Cum arată iubita rusoaică a lui Costi Ioniță. ”Tăticul” manelelor e îndrăgostit până peste cap!

 Oana Popoiag
.
Costi IonițăCosti Ioniță

După ce a câștigat bani frumoși în România din manele, Costi Ioniță a devenit cunoscut și pe plan internațional. Pe cât de mult noroc a avut în carieră, pe atât de puțină baftă a avut în viața amoroasă. Se pare, însă, că artistul și-ar fi găsit fericirea în brațele unei brunete rusoaice incredibil de sexy!

Costi Ioniță a devenit cunoscut cu trupa Valahia și apoi a câștigat bani frumoși din manele, ulterior ajungând celebru pe plan internațional prin colaborări cu artiști precum Shaggy sau Bob Sinclair. Totuși, pe cât de bine i-a mers în carieră, pe atât de puțin noroc a avut în viața amoroasă. Ce-i drept, nici timpul nu i-a permis să aibă mari povești de dragoste, cea mai lungă relație a cântărețului durând doi ani și jumătate, după cum singur a declarat. Costi a motivat ghinionul în dragoste prin lipsa de timp și disponibilitate, dat fiind că șase luni pe an este plecat din țară.

Costi Ioniță în tandrețuri cu o brunetă sexy la mall

'Nu am timp de o relaţie. Atunci când ieşi cu o fată faină trebuie să-i acorzi atenţie. Vreau o fată faină. Nu cred că contează originea, culoarea părului sau a pielii, ci trebuie să existe acea compatibilitate şi atunci se încheagă lucrurile. Eu nu caut nimic la femei, eu văd, dacă aş căuta nu aş găsi. E important să fii un atent observator şi aşa atragi lucrurile de care ai nevoie', spunea Costi Ioniță într-o emisiune tv.

Se pare că factorul timp nu este atât de important când dai peste o dragoste fulgerătoare, așa cum se zvonește că trăiește artistul în acest moment cu o rusoaică brunetă incredibil de sexy. Paparazzi WOWbiz l-au surprins pe Costi Ioniță la film cu frumoasa femeie și, atipic pentru stilul său, cântărețul și producătorul muzical a fost extrem de tandru cu bruneta pe care a ținut-o de mână și a sărutat-o. S-ar zice că 'tăticul' manelelor și-a găsit, în sfârșit, fericirea și și-a îndeplinit o dorință veche, pe care a și exprimat-o fățis la o emisiune tv: aceea de a se îndrăgosti și a simți fiorul 'acela'!

Foto: WOWbiz.ro, Instagram

Citește și:

Dovada supremă că Angelina Jolie de România nu are operații estetice. Christina Ich a postat o fotografie de la 7 ani. Mai rar așa copil frumos!

Cine este Izabela Stress, cel mai de succes român pe YouTube! Câștigă 40.000 de dolari pe zi din videoclipuri în care face slime!

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton