Cum arată Geta din Liceenii, la 54 de ani. Actrița a trecut printr-o mare suferință

 Cruceru Cristina
.

Cum arată acum Geta din Liceenii, la 54 de ani. Actrița a avut parte de o mare suferință. Filmul Liceenii a fost urmărit de o generație întreagă, iar succesul său s-a datorat, în mare parte, actorilor foarte buni. Distribuția a fost una impresionată, iar actorii din Liceenii sunt urmăriți și apreciați și acum de public. Unul dintre cele mai iubite personaje din film a fost Geta, o adolescentă cu zâmbetul mereu pe buze. Iată cum arată acum, la 54 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Filmul Liceenii a fost un adevărat fenomen, care a marcat o generație întreagă. Succesul acestuia s-a datorat actorilor foarte buni, distribuției impresionante, care a unit tineri consacrați, carismatici și talentați. Unul dintre cele mai iubite roluri a fost cel al Getei, o adolescentă care era mereu cu zâmbetul pe buze. Personajul 'Geta' din filmul Liceenii a fost portretizat de actrița Cesonia Postelnicu.

Cesonia-PostelnicuCesonia-Postelnicu

Aceasta a jucat alături de Ștefan Bănică Jr, Oana Sârbu, Mihai Constantin, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu-Botez, Ion Caramitru și mulți alți actori, care au jucat în filmul Liceenii. Coloana sonoră a acestuia este cunoscută și fredonată și de adolescenții din ziua de astăzi.

Citește și: O mai ții minte pe Geta din Liceenii? Cum arată actrița Cesonia Postelnicu la 53 de ani

Citește și: Drama neștiută a actriței Cesonia Postelnicu, alias Geta din „Liceenii”: a pierdut custodia fiului, după un proces dureros cu fostul soț

Citește și: Rey, la un pas să-l bată pe Alex, la Insula Iubirii: „Ești nesimțit în toată firea, ești prost”

Citește și: Ispita Antonela Pătruț a fost eliminată de la Insula Iubirii: „Sunt o persoană care se plictisește foarte repede”

Cum arată acum Geta din Liceenii, la 54 de ani

Cesonia Postelnicu a jucat și în partea a doua și a treia a filmului, „Liceenii RocknRoll' și „Liceenii în alertă'. După succesul din Liceenii, actrița s-a dedicat mai mult teatrului. Cesonia Postelnicu a fost întotdeauna îndrăgostită de spectacol și de scenă, mai ales că provine din doi părinți actori. Aceasta a avut multe roluri în spectacolele de teatru și a cochetat de multe ori cu televiziunea. Acum, Cesonia este angajată a Teatrului Național din București.

Drama pe care o ascunde Cesonia Postelnicu

'Geta' era mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu ce dramă ascunde. Viața actriței a fost marcată de o suferință. Aceasta a fost căsătorită din 1997 până în 2005 cu Emilian Simion și au împreună un fiu. Cei doi au divorțat, iar fostul soț i-a deschis un proces pentru a obține el custodia băiatului. Magistrații i-au dat câștig de cauză fostului soț, iar actrița a pierdut custodia fiului ei de 17 ani. Aceasta are dreptul să își viziteze băiatul și să petreacă vacanțele împreună cu el.

Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi.', se arată în motivarea instanței.

Actrița Cesonia Postelnicu a trebuit să îi plătească fiului ei adolescent și o pensie alimentară lunară, stabilită inițial la 380 de lei și majorată ulterior la aproximativ 800 de lei.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton