Cum arată Florina Cercel la 76 de ani. Actrița a trăit o mare dramă în tinerețe: văduvă la 29 de ani. Povestea ei, desprinsă parcă din durerosul film ”Love Story”

 Oana Popoiag
.
Florina CercelFlorina Cercel

Florina Cercel are 76 de ani, iar frumusețea ei nu s-a stins nici acum. Aceeași frumusețe care, pe când actrița avea 29 de ani, l-a făcut pe un doctor să se îndrăgostească nebunește de ea. Ca într-un scenariu desprins parcă din durerosul film 'Love story', actrița și-a pierdut marea dragoste din cauza unui cancer galopant.

Cu peste 100 de roluri în filme și piese de teatru, Florina Cercel se poate lăuda la 76 de ani cu o carieră extraordinar de frumoasă. Însă nu aceeași baftă a avut-o actrița și în dragoste, frumusețea ei, bine conservată până azi, nefiindu-i de niciun folos în fața unui destin neîndurător.

Florina Cercel a rămas văduvă la 29 de ani. O poveste de dragoste exact ca-n celebrul film 'Love story'

După cum a povestit Florina Cercel în cartea 'Povești de dragoste ale vedetelor', și-a cunoscut marea dragoste la 29 de ani. Bărbatul care a făcut o pasiune pentru ochii albaștri ai frumoasei actrițe era un medic de 40 de ani din Timișoara. 'A fost cu adevărat cea mai mare iubire a mea, m-a văzut pe stradă şi s-a îndrăgostit de mine. Mi-a făcut o curte de modă veche, chiar şi pentru vremea aceea', și-a amintit actrița din 'Inimă de țigan', adăugând că a primit un bilet de dragoste de la doctor, cu mesajul: 'Sunt doctorul Perian Ioan Liviu, sunt admiratorul dumneavoastră secret. Pe 7 ianuarie e ziua mea şi aş fi foarte onorat dacă aţi veni la petrecere'.

Pe cât de frumos a început povestea de dragoste, pe atât de trist și de fulgerător s-a încheiat, din cauza unui cancer pulmonar care i-a răpit actriței marea dragoste, lăsând-o văduvă la doar 29 de aniDrama actriței s-a întâmplat exact ca în celebrul film 'Love story', apărut pe marile ecrane în 1970, cu doar doi ani înainte ca Florina Cercel să-și piardă soțul.

1972, cel mai negru an din tinerețea Florinei Cercel

'Nu m-a lăsat din braţe, nu am mâncat, nu am băut nimic. Apoi m-a condus acasă, iar mama era îngrijorată că nu ştia nimic de mine. El a intrat, s-a prezentat şi m-a cerut de nevastă. Ne-am căsătorit cam după un an'. (…) „În opt luni a murit. Nu am mai urcat pe scenă, acolo, la Timişoara, de atunci, din 9 mai 1972', a rezumat actrița intervalul scurs între prima întâlnire, la o petrecere și momentul dramatic în care, ținându-și în brațe soțul, acesta și-a dat duhul. Ca totul să fie și mai dureros, Florina Cercel a pierdut o sarcină de aproape șase luni în timpul scurtului mariaj, din cauza unui turneu obositor. După cum a declarat zeci de ani mai târziu pentru Tango,  actrița ar fi avut acum un băiat de aproape 50 de ani.

Foto: Libertatea, Cinemagia, PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton