Cum arată fiul Stelei Enache și al regretatului Florin Bogardo. Anton s-a mutat în Germania și e copia fidelă a tatălui său!

 Cica Cristina
.

Cu toții o știm pe Stela Enache, solista care a interpretat piesa Ani de liceu din filmul care s-a bucurat, la rândul lui, de un succes răsunător – 'Liceenii'. Puțini îl știu, însă, pe fiul ei și al faimosului compozitor Florin Bogardo. Anton s-a mutat în Germania și este copia fidelă a regretatului său tată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Stela Enache, acum în vârstă de 70 de ani, încă suferă după pierderea soțului său, celebrul Florin Bogardo, care a încetat din viață în urmă cu aproape 11 ani. Compozitorul și-a dat ultima suflare în august 2009, cu numai câteva ore înainte de ziua sa de naștere.

După 38 de ani petrecuți alături de el, Stela Enache s-a prăbușit după pierderea soțului ei, slăbind brusc peste 10 kilograme. O bună bucată de vreme a refuzat chiar și mai urce pe scenă. În tot acest timp, alături i-au stat cei doi copii, care au făcut-o și bunică, lucru ce a ajutat-o mult să treacă peste cel mai negru episod din viața ei!

Citește și: Fiul Annei Lesko are probleme de sănătate:„Am fost la doctor și nu este bine'. Vedeta a luat măsuri drastice

Din păcate, ambii copii au plecat din țară, însă Stela Enache își mai alină dorul de soț când își vede fiul, care este copia fidelă a tatălui său! Fiica ei, Laura Maria, s-a mutat în Italia şi este designer, în timp Anton Marin Bogardo stă în Germania, fiind specialist în managementul turismului şi în economie, potrivit click.ro.

De curând, la începutul lunii iulie, Anton și-a serbat și ziua de naștere, ocazie de care Stela Enache a profitat pentru a posta fotografii cu fiul ei din copilărie, dar și mai recente.

Citește și: Cine este Dragoș Borcănea, noul iubit al Andreei Antonescu

Stela Enache, mesaj emoționant la 10 ani de la pierderea lui Florin Bogardo

Anul trecut, când s-au împlinit 10 ani de pierderea soțului ei, Stela Enache a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant:

„Au trecut 10 ani fără ține, dragul meu soț… Grei, dar, cu Fecioara Maria și Domnul Iisus Cristos aproape, cu tine, în suflet și în gând, am reușit să trec mai ușor peste durerea ce m-apasă, dorul de ține, sufletul meu…Îmi lipsești atât de mult…Mi-e dor de tine, de zâmbetul tău, de clipele frumoase petrecute împreună, dar, mi-alin dorul cu ale tale compoziții, glasul tău duios și privesc cerul înstelat…seară de seară…Știu că, de undeva, îmi zâmbești și mă privești cu ochii tăi blânzi, șoptindu-mi…Te iubesc! Zâmbește către viață!”, a transmis Stela Enache.

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu:„A fost cel mai dificil moment din viața noastră'. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

Stela-Enache-1Stela-Enache-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton