Cum arată fiica Ralucăi Lăzăruț. Gemma are un an și este superbă

 Mirea Roxana
.

Raluca Lăzăruț a luat prin surprindere pe toată lumea când a dezvăluit că a devenit mamă la începutul anului 2020. Acum, fiica fostei prezentatoare TV are un anișor și este un copil superb și sănătos. Gemma este blondă, cu ochi albaștri și arată precum o păpușă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raluca Lăzăruț a renunțat la statutul de vedetă în România, acum șapte ani de zile. Aceasta s-a mutat în America, urmându-l pe Horațiu Boeriu, afacerist român, dar stabilit peste Ocean, cu care are o relație din anul 2012. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată, la începutul anului trecut, când Raluca Lăzăruț a adus pe lume o fetiță superbă.

r1-7r1-7

Nimeni nu a știut că fosta prezentatoare TV este însărcinată. Aceasta a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a publicat o fotografie cu fiica ei la patru luni de la naștere.

„În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștință cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!', a scris Raluca Lăzăruț pe Instagram în luna mai a anului trecut.

Citește și: Raluca Lăzăruț a născut în America, în plină perioadă de pandemie, dar este îngrijorată pentru familia ei, din România:'Mama e medic, în prima linie, săraca, bunica face 90 de ani' / INTERVIU

Citește și: Festival cu numele Stela Popescu.Ce a spus nepoata artistei când Vasile Muraru i-a propus proiectul

Citește și: Surorile Gabor au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui.Câți bani au primit de la Casa de Pensii

Citește și: Alina Vidican și iubitul milionar se căsătoresc:„Va avea un nou nume…'

Cum arată fiica Ralucăi Lăzăruț

Gemma, fiica Ralucăi Lăzăruț, are un an și este un copil superb. Fetița are părul blond, buclat, ochi albaștrii și începe să semene tot mai mult cu mama ei. Totuși, fetița a luat de la ambii părinți câte ceva. Gemma a moștenit culoarea părului și ochii de un albastru superb de la Horațiu Boeriu, tatăl ei. Însă, restul trăsăturilor este clar că le-a moștenit de la Raluca Lăzăruț.

Vedeta publică destul de des pe Instagram fotografii cu cea mică, spre deliciul urmăritorilor ei, care se bucură de fiecare dată când Raluca îi surprinde astfel. Pe de altă parte, trecerea anilor nu și-a lăsat deloc amprenta asupra modului în care arată Raluca Lăzăruț. Fosta prezentatoare TV este neschimbată și la fel de frumoasă, doar o strălucire aparte putând fi remarcată odată cu noul rol din viața ei: cel de mamă.

Raluca Lăzăruț, despre plecarea în America

Raluca Lăzăruț era, în urmă cu circa 7 ani, una dintre cele mai populare prezentatoare TV din România. În ciuda succesului de care s-a bucurat mult timp, a luat o decizie care i-a schimbat tot cursul vieții. Aceasta a simțit că America va fi și pentru ea „țara tuturor posibilităților așa că nu a ezitat să-și ducă visul la îndeplinire.

Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare. Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale. Cam așa aș traduce eu „țara tuturor posibilităților', ne-a spus Raluca Lăzăruț în exclusivitate pentru VIVA, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton