Cum arată fiica lui Cătălin Crișan din prima căsătorie. La 18 ani, Daria e frumoasă de pică!

.
Cătălin Crișan fiicăCătălin Crișan fiică

Cătălin Crișan a fermecat cu vocea și fizicul său publicul anilor 90 și se pare că tradiția merge mai departe prin fiica sa, Daria. În vârstă de aproape 19 ani, aceasta este o frumusețe răpitoare cu ochi albaștri, care a moștenit de la tatăl său talentul de a cânta. Fata promite o carieră înfloritoare ca artistă, dar și ca model.

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iar cunoscutul cântăreț Cătălin Crișan și fiica sa, Daria, sunt exemplul viu. Fata în vârstă de aproape 19 ani, rodul iubirii dintre Cătălin Crișan și Lucia Bubulac, care au divorțat în 2011 după 14 ani de mariaj, urmează să termine liceul Gheorghe Șincai, dar o așteaptă cu siguranță o carieră frumoasă în muzică.

Cu ce se ocupă fiica majoră a lui Cătălin Crișan

Având deja la activ câteva premii în domeniu, Daria a intrat în urmă cu peste un an în colectivul artistic al Teatrului 'C. Tănase', apărând astfel în spectacole de revistă ca actriță și solistă. Mai mult decât atât, fata a cântat alături de tatăl său în spectacolul aniversar al acestuia, de 30 de ani de la debut, ce a avut loc la Sala Palatului în 2017. Daria cântă de la 10 ani, fiind urmată în pasiune de fratele său, Rariș (15 ani). Frumusețea ei nu a trecut neobservată, așa că din când ân când face și modelling.

Deși s-a vehiculat că după divorțul părinților Daria a avut o vreme o atitudine mai rezervată față de tatăl ei, cei doi se înțeleg acum mai bine ca niciodată. 'Mama este cea mai bună prietenă a mea şi aşa şi trebuie să fie! Au fost numai lucruri din care am învăţat, mă bucur că s-a întâmplat aşa. Sunt mai pregătită pentru viaţă! Trebuie să învăţ din greşelile părinţilor mei. Las totul în mâinile lui Dumnezeu', a declarant Daria anul trecut la Agentul Vip.

Foto: Instagram, Libertatea

Citește și:

Reacția Violetei, fiica Andreei Marin, după nașterea fratelui ei, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva

DIETA Corinei Dănilă. Cum a slăbit fosta prezentatoare TV 20 de kilograme / Arată fabulos la 47 de ani!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton