Cum arată femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil. Nicoleta a trăit o adevărată dramă: ”Mi-a murit soțul în brațe”

 Stamen Diana
.

Pe Cătălin Cazacu sigur îl știți ca fiind un mare cuceritor, însă puțini știu că prezentatorul TV de la Kanal D are un băiețel de 9 ani pe nume Andrei. Povestea de dragoste dintre Cătălin Cazacu și Nicoleta este foarte interesantă.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Cătălin Cazacu a cunoscut-o pe Nicoleta, femeia care urma să-l facă tată pentru prima dată. Prezentatorul TV a încercat să o cucerească pe femeia care în urmă cu un an își pierduse soțul. Cătălin Cazacu și Nicoleta au fost împreună aproximativ cinci ani, însă relația lor nu a mai funcționat. Sportivul a cerut-o în căsătorie pe mama copilului său, însă aceasta nu i-a zis nici da, dar nici nu.

Nicoleta a rămas însărcinată cu Cătălin Cazacu, iar la scurt timp s-au despărțit. Andrei, băiețelul lor, a rămas în grija mamei, dar are o relație foarte bună cu tatăl lui. Nicoleta cântă muzică de petrecere și este destul de cunoscută printre artiștii din România. Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu are o siluetă de invidiat și este foarte sexy.

Mama copilului lui Cătălin Cazacu a povestit despre drama pe care a trăit-o la doar 20 și ceva de ani. Primul soț al Nicoletei a murit la vârsta de 25 de ani din cauza unui infarct, iar Cătălin Cazacu a fost cel care a reușit să o pună pe picioare, după pierderea suferită.

'Am avut doua relatii lungi si intense, eu o astept si pe a treia. Este tatal copilului meu, este a doua relatie a mea serioasa. Ne-am cunoscut in perioada in care eram foarte ratacita pentru ca dupa cinci ani mi-a murit sotul in brate si a fost ingrozitor. Avea 25 de ani si a facut infarct. Nici nu am realizat in momentul in care i s-a facut rau. Catalin a fost omul potrivit la locul potrivit, m-a scos din starea asta, mi-a oferit ce aveam nevoie.

La un an de zile dupa evenimentul tragic l-am cunoscut. Nu eram in cautarea unei relatii. In fiecare zi imi aducea flori, cuvinte frumoase, imi spunea tot ce voiam sa aud. Relatia a durat 4-5 ani, am stat impreuna, a aparut copilul. Atunci era mai linistit, era un altfel de Catalin. La cateva luni de relatie a venit cu un inel la mine. Sotul meu a murit la un an de la nunta, pentru mine era prea repede sa ma casatoresc. Am fost retinuta. Nu a fost raspunsul nu, dar nici da. Nu mi-am dorit lucrul asta. Prima oara m-a cerut in drum spre Brasov. S-a pus in genunchi si a urmat discursul. Relatia noastra a fost acum vreo 10 ani.

In ultimul an ne-am tot despartit si ne-am impacat, lucrurile s-au stricat inainte sa vina copilul. Cand am ramas gravida, m-a interesat mai mult burtica decat barbatul de langa mine. S-au stricat lucrurile usor, usor. Nu ne-am despartit pentru ca nu ne mai iubeam. El e un baiat rebel dornic sa cunoasca toate papusile si eu m-am retras din relatia asta. Relatia dintre ei e foarte ok, nu se vad des, dar isi face timp pentru a-l vedea. Copilul ar vrea sa fim impreuna pentru ca vede mai multe femei in viata lui Catalin. Le vede la televizor, cand iese in oras. Nu m-a deranjat niciodata, noi suntem prieteni de dragul lui Andrei. Nu vreau ca copilul meu sa sufere.', a declarat Nicoleta în urmă cu câteva luni.

FOTO: Facebook

Nicoleta DelinescuNicoleta Delinescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton