Cum arată femeia căreia Zanni îi zice mamă. L-a crescut de când era copil

 Mirea Roxana
.

Zanni este fericitul câștigător de la Survivor România, însă cu toții știm că acesta nu a avut deloc o viață ușoară. El a fost abandonat într-un orfelinat de către părinții lui. Totuși, a avut norocul să fie îngrijit și educat de către o asistentă socială, pe care Zanni o consideră mama lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni are o poveste de viață impresionantă. Acesta a fost abandonat într-un orfelinat de către părinții lui care au plecat în Grecia. Câștigătorul de la Survivor România 2021 a crescu în condiții grele și au fost zile în care nu avea nici ce mânca. Însă, mereu a simțit că poate realiza mai multe și că este capabil să își depășească condiția.

18620676_641145952754402_8614730645557153593_o-960×1200-118620676_641145952754402_8614730645557153593_o-960×1200-1

Cu siguranță, viața lui s-a schimbat de când Alex Velea s-a decis să-l ajute și să-l ia sub aripa sa, dar și odată cu pariticiparea la Survivor, competiție pe care a câștigat-o. Chiar dacă nu a avut parte de sprijinul părinților biologici, în viața lui Zanni a existat o femeie care a avut grijă de el.

Citește și: Zanni a aflat că fratele lui s-a sinucis, după ce s-a întors de la Survivor:„L-am iubit. Nu mi-a venit să cred'

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre cearta cu Zanni, după Survivor:'Vă zic eu ce mesaj a văzut'

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint:„Atunci când ne întâlnim…'/ EXCLUSIV

Citește și: Olivia Addams, operație neașteptată. Cum s-a fotografiat pe patul de spital:„Trăiesc'

Cum arată femeia căreia Zanni îi spune mamă

Chiar dacă a fost abandonat de părinți, Zanni a avut parte de dragoste maternă din partea altei femei. Este vorba despre asistenta socială care a avut grijă de Zanni în timpul copilăriei sale. La ceremonia de absolvire a liceului, femeia i-a fost alături lui Zanni, dovadă fiind o fotografie pe care el a publicat-o și în dreptul căreia a scris: „Nu e mama (n.r. biologică), dar e mama'.

Cel mai probabil, femeia din imaginile publicate de Zanni este cea pe care câștigătorul Survivor o numește „mama Teo'. Acesta adus-o în discuție pe femeia care l-a crescut în momentul în care a vorbit despre moartea tânărului pe care el îl considera fratele lui.

„Eram educați bine de mama Teo'

Zanni a povestit că a crescut alături de un alt băiat pe care îl considera fratele lui. După ce s-a întors de la Survivor, acesta a aflat că tânărul s-a sinucis, ceea ce a fost o lovitură enormă pentru el. În acest context, Zanni a povestit că amândoi erau bine educați și îngrijiți de către mama Teo, doar că între ei apăruse și o competiție pentru iubirea femeii în grija căreia se aflau.

„Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție. Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo. Mereu a fost o competiție între noi. Pe cine iubește mama mai mult, care face mai multă curățenie, cui dă mama mai mult desert, mai multă voie la calculator.

Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt', a povestit Zanni.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton