E recunoscută pentru faptul că a exagerat! Cum arăta Donatella Versace înainte de operațiile estetice: pare cu totul alt om!

 Cica Cristina
.

Donatella Versace este cunoscută în toată lumea. Zeița din imperiul modei și-a distrus chipul din cauza operațiilor estetice, însă nu a arătat mereu așa. Dimpotrivă! Iată ce apariții avea Donatella Versace înainte de a recurge la ajutorul medicilor esteticieni!

Versace’s Blonde Fragrance LaunchVersace’s Blonde Fragrance Launch

Donatella Versace iubește să fie în centrul atenției. Caută lumina reflectoarelor și merge și astăzi pe principiul că o femeie trebuie să fie mereu sexy. A fost preocupată de look-ul ei încă din tinerețe, iar fratele ei, celebrul Giani, a contribuit la imaginea sa de astăzi. El ar fi fost cel care a insistat cu decolorarea părului, Donatella optând pentru blond platinat până în ziua de azi, notează protv.ro.

Are 65 de ani, iar trecerea timpului a lăsat urme adânci pe chipul său, la fel ca și intervențiile suferite de-a lungul timpului. A apelat în repetate rânduri la botox, operații de mărire a buzelor, liftinguri faciale, mulți spunând că nu mai există nicio zonă a feței unde esteticenii să nu fi intervenit. Rezultatele nu au fost chiar cele scontate, semn că operațiile estetice pot face de multe ori mai degrabă rău decât bine.

Citește și: Cum arată acum Alicia Douvall, femeia care și-a făcut 350 de operații estetice!”Păream un extraterestru”

Chipul Donatellei era fresh în anii 1990. Încă nu apelase la intervenții estetice, dovadă fiind imaginile din acea perioadă. Totul s-a schimbat în urmă cu 18 ani, în 2002, când fashion-icon-ul a început să facă primele schimbări, potrivit adevarul.ro.

Donatella Versace: „Nu cred în frumuseţea naturală a femeilor”

Specialistul Vicki Smith este de părere că designerul ar fi început cu substanţe de umplere a ridurilor.Este posibilă să fi făcut deja şi intervenţii invazive, a precizat expertul pentru „Daily Mail.

Citește și: Alina Vidican, operații estetice de 40.000 de euro. Fosta soție a lui Cristi Borcea e transformată total

Trei ani mai târziu, chiar ea a dezvăluit că a făcut făcut injecţii cu botox. „Nu cred în frumuseţea naturală a femeilor, declara ea sigură pe sine.

În anul 2008 deja chipul Donatellei arăta total diferit. „Numeroasele tratamente i-au schimbat radical fizionomia. Buzele şi obrajii ei au fost modificaţi cu substanţe de umplere. Aş spune că a fpcut şi un lifting facial şi al gâtului. Buzele, fruntea şi obrajii sunt zonele cel mai afectate, iar sprâncenele au coborât de-a lungul timpului , a remarcat Trudy Friedman, de la clinica Aestethic Skin Centre.

Astăzi, Donatella Versace arată extrem de diferit în comparație cu primii ani din tinerețe, când și-a făcut apariția în lume mondenă. Cu greu mai poate fi recunoscută, chipul său căpătând deja o altă fizionomie, iar pielea o altă textură.  În lumea modei, însă, va rămâne pentru totdeauna un simbol puternic.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Cum arăta Brigitte Năstase înainte de cele 19 operaţii estetice. Avea trăsături frumoase

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton