Cum arată acum Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R. A apărut la Căsătoriți pe nevăzute

 Mirea Roxana
.

Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R, a apărut la „Căsătoriți pe nevăzute', de la Pro TV, dar nu ca să își găsească jumătatea, ci pentru a fi alături de verișoara ei. Diana este verișoara Loredanei, cea care și-a găsit un patener compatibil în cadrul emisiunii, pe Daniel. Acum arată acum Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R, este verișoara Loredanei, care care participă la „Căsătoriți pe nevăzute'. Acesteia i s-a găsit deja un partener, pe Daniel, cei doi urmând să se căsătorească. În acest contect, Diana Georgescu a apărut și ea la „Căsătoriți pe nevăzute', iar fanii emisiunii de la Pro TV au putut să vadă cum arată acum fosta iubită a lui Connect-R.

Connect-R-si-Diana-Georgescu-1Connect-R-si-Diana-Georgescu-1

În urmă cu mai mulți ani, înainte de a se căsători cu Misha, Connect-R a trăit o poveste de dragoste cu Diana Georgescu. Cei doi au fost la un pas de a se căsători și de a-și jura iubire veșnică, însă relația lor de iubire s-a destrămat brusc, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Nicole Cherry, despre faptul că a picat la preselecții, la Românii au Talent:„Această întâmplare m-a…'/ EXCLUVIV

Citește și: Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie:„Aveți grijă…'

Citește și: Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi trimis-o pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze:„În doi ani de relație…'

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii a născut un băiețel.Prima imagine cu bebelușul

Cum arată acum Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R

După ce relația lor s-a destrămat, Diana Georgescu a părăsit luma reflectoarelor. Totuși, acum a revenit în fața camerelor de filmare, iar apariția ei a fost surpinzătoare. Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R, și-a schimbat look-ul, având acum părul roșcat.

Diana este verișioara Loredanei de la „Căsătoriți pe nevăzute' și a rămas suprinsă când a aflat vestea că Loredana se va căsători cu un bărbat pe care nu îl cunoaște. Chiar și așa, fosta iubită a lui Connect-R a spus că verișoara ei este adepta lucrurilor atipice.

„Chiar dacă este ceva mai nonconformist, este exact stilul ei. Adică dacă ceilalți îți spun „nu face asta', ea dimpotrivă „ba da, vreau să fac'', a spus Diana Georgescu despre verișoara ei.

Ce presupune emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute'

„Căsătoriți pe nevăzute’ de la Pro TV este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Acesta e un format de televiziune unic, în care oameni singuri vor să-și găsească perechea potrivită.

După ce au încercat totul în trecut pentru a avea succes în dragoste și nu au reușit, concurenții experimentează acum o nouă metodă prin care-și pot descoperi partenerul perfect.

Cu ajutorul unor experți în psihologie și genetică, participanții la acest show vor fi „potriviți’ de specialiști cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.

Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului Stării Civile, iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timp petrecut împreună pentru a decide ulterior dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

Sursa Foto: libertatea, captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton