Cum arată Crina Abrudan la șapte ani după ce a renunțat la televiziune. Și-a mărit buzele, are un corp perfect, și a atras toate privirile într-un club select, din Mamaia!

 Stamen Diana
.

Crina Abrudan are 42 de ani și arată fabulos. De aproape șapte ani, vedeta s-a retras de la pupitrul știrilor sportive de la Antena 1, iar de atunci a renunțat complet la televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În 2013, Crina Abrudan a plecat de la Antena 1 și nu a mai semnat niciun contract cu altă televiziune. Fosta prezentatoare TV arată incredibil la vârsta de 42 de ani, iar corpul ei este tonifiat și tras prin inel.

În weekend, Crina Abrudan a fost la mare, unde a profitat din plin de soare. Vedeta a povestit într-un interviu pentru Teo Show care sunt trucurile sale de frumusețe la plajă.

'Eu nu mă ard la plajă. Ritualul meu de plajă este următorul: vin la plajă dimineața și plec seara. Nu sunt un exemplu bun, pentru că nu folosesc protecție solară. Ce folosesc eu la plajă este untul de cacao și hidratează foarte bine pielea.', a spus Crina.

Vedeta a profitat și a mers și în club, unde a întors toate privirile cu ținuta ei excentrică. 'Ținuta pe care am purtat-o la club era pregătită pentru 1 Mai. Aveam un accesoriu cumpărat din Las Vegas, în iarnă.', a mai spus vedeta.

Nu pot fi trecute cu vederea micile intervenții estetice pe care Crina Abrudan și le-a făcut la nivelul feței. Vedeta și-a injectat buzele cu acid hialuronic și pe chipul ei nu poate fi văzut niciun rid.

Crina Abrudan se bucură din plin de viață și adoră să stea la plajă. Vedeta are acasă piscină și profită de lunile de vară.

Crina-Abrudan-2Crina-Abrudan-2

Citește și: Crina Abrudan are o afacere de succes. Cum îşi ocupă timpul după ce a plecat de la pupitrul ştirilor – EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton