Cum arată cea de-a treia ținută a Andreei Bălan de la nuntă. Vedeta nu a mai avut timp să se schimbe

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan a anunțat că va avea trei ținute la nuntă, iar toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să vadă cum arată cea de-a treia rochie. Vedeta nu a mai avut timp să se schimbe, iar acum a arătat cum arată ultima ținută pe care trebuia să o poarte la nuntă.

Duminică, 15 septembrie, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios și tot în aceeași, cei doi au creștinat-o pe micuța Clara. Artista a vrut ca nunta ei să iasă perfect și așa a și fost. Andreea Bălan s-a distrat până dimineața alături de invitați și a avut ținute spectaculoase. Vedeta a anunțat că va avea trei ținute în ziua cea mare, însă nu a mai avut timp să o îmbrace și pe cea de-a treia.

'Aceasta este a treia rochie pe care n-am mai apucat să o port la nuntă şi voi merge la emisiuni cu ea. N-am mai avut când să o port, atât de mult îţi ia să te distrezi sau sa te ocupi de fiecare în parte. Acesta salopeţică am facut-o special pentru a o lua la emisiuni şi concerte ', a declarat Andreea Bălan.

A treia ținută a Andreei Bălan de la nuntă este o salopetă strălucitoare, care îi vine perfect. Artista a dezvăluit că o va îmbrăca la concerte și atunci când va merge la emisiunile TV.

Tatăl Andreei Bălan a fost prezent la nuntă

De asemenea, frumoasa cântăreață a dezvăluit că tatăl ei va participa la nuntă. Se înțeleg foarte bine acum, momente de tensiuni au trecut.

„Da, vine la nuntă, dar mă deranjează că un singur ziarist pune accent pe treaba asta…Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok.

E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia.’, a spus Andreea Bălan EXCLUSIV pentru revista VIVA!, înainte cu câteva zile de nuntă.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt nașii Andreei Bălan și ai lui George Burcea

Cuplul Aurelian Temișan și Monica Davidescu i-au cununat pe Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi soți au fost aleși de către Andreea Bălan deoarece îl cunoaște pe Temi bine, de peste 7 ani.

În plus, soția lui Aurelian Temișan este actriță și are multe în comun cu George Burcea. Andreea Bălan a și recunoscut de ce i-a ales pe cei doi, drept nași de cununie. Se cunosc bine și vin din același domeniu, fapt pentru care au multe în comun și au și ce discuta, des.

‘Nașii nostri sunt Aurelian Temișan și Monica Davidescu și ea știe foarte bine tradițiile. Adică ea se va ocupa de toate tradițiile, eu nu le știu, mi-a povestit ceva dar nu am reținut. Dar o să se ocupe ea, pe îndelete. Monica și-a trasat singură sarcinile.

Sunt de 7 ani cu Temi la ‘Te cunosc de undeva!, suntem deja o familie. Mă bucur că suntem la al paisprezecelea sezon, deja am început filmările în vară. În toamnă apare noul sezon la tv. E cea mai longevivă emisiune de divertisment, mă bucur că se face în continuare.

Noul sezon e bestial pentru că sunt foarte multe cupluri, spre deosebire de celelalte sezoane. O să fie o nebunie. Eu sunt cu Temișan acolo, toată ziua, de atâția ani. De ce nu? Ne înțelegem. Temi a fost lângă mine, de la început. La un moment dat, m-a prezentat, când eram mititică, în emisiunea ‘Ba da, ba nu. Mă știe de 20 de ani.

Apoi Monica Davidescu și cu George sunt actori, sunt împreună în lumea actoricească, și atunci ne leagă multe lucruri. Mie îmi e greu să comunic cu cineva care nu e din lumea mea, sincer. Mai lucrez în sensul ăsta, să nu mai fiu atât de rigidă la acest capitol, dar nu prea găsesc subiecte sau nu mă interesează să leg prietenii cu cineva care nu e din domeniul meu și cu care mă plictisesc. E oribil!, a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru Interviurile VIVA!, înainte de nuntă.

FOTO: Instagram, Facebook

Imagini de la nunta Andreei BălanImagini de la nunta Andreei Bălan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton