Cum arată Calina Dumitrescu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiaj: "Ai un caracter frumos, ești elegantă"

 Cica Cristina
.

Calina Dumitrescu, nepoata Oanei Roman, are 20 de ani și participă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Este o apariție suprinzătoare, motiv pentru care fanii se întreabă cum arată fata Catincăi Roman fără machiaj.

1.-Calina-Dumitrescu1.-Calina-Dumitrescu

Calina Dumitrescu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a făcut remarcată ca o tânără cu inițiativă, încrezătoare în forțele proprii, „un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist”, după cum s-a descris la înscrierea în concursul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citește și: Cătălin Botezatu, enervat de Calina Dumitrescu la „Bravo, ai stil! Celebrities”:„Mi se pare ca pentru vârsta ta ești cam obraznică! Trezește-te!”

Calina Dumitrescu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este o luptătoare și nu se lasă niciodată înfrântă de obstacolele care se ivesc pe drum. Atunci când cade nu se prăbușeste, ci se ridică mai puternică, pregătită să facă față oricărei provocări. Calina Dumitrescu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” recunoaște că mai este copleșită de emoții, însă acestea se dovedesc constructive.

Citește și: Cine este Calina Dumitrescu, concurentă Bravo, ai stil! Celebrities'.Nepoata Oanei Roman vrea să demontreze tuturor că este o luptătoare

Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care își caută cea mai bună versiune a ei și care muncește cu ea pentru a reuși acest lucru. Sunt o luptătoare, deși emoțiile mă copleșesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre Phoenix, din propria cenușă, spune concurenta Bravo, ai stil! Celebrities’.

De când s-a înscris la „Bravo, ai stil! Celebrities”, pe Instagramul Calinei Dumitrescu au apărut mai multe comentarii, majoritatea pozitive, doar câteva negative: „Ești cea mai frumoasă din competiție! Ai un caracter frumos, ești elegantă, ești superba! Se vede clar educația și se vede că faci parte dintr o familie bună!”, „Esti superbă”, „Cât de frumoasă ești”, „Ești o mare mare încrezută”, „Ești perfecta”, „Ești minunat de frumoasa”.

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Bianca Rus și, mai nou, Oana Radu se vor lupta pentru un premiu în valoare de 100.000 lei.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Calina de la Bravo, ai stil! Celebrities', de la copilul-problemă la fiica topMODEL a Catincăi Roman.Acum se înțeleg perfect, dar în trecut…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton