Cum arată Bianca Comănici nemachiată. Vrea să devină make-up artist

 Mirea Roxana
.

Bianca Comănici apare mereu aranjată atât emisiunile TV, cât și pe rețelele sociale. Există fani de-ai ei care s-au întrebat cum arată câștigătoarei emisiunii Puterea Dragostei, difuzată de Kanal D, și fără machiaj. Bianca Comănici a elucidat misterul și a apărut naturală într-un tutorial de make-up.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici are foarte mare grijă de lul în care arată. Câștigătoarea concursului Puterea Dragostei apare mereu aranjată atât la televizor, cât și pe rețelele sociale. Poate, fanii s-au întrebat de-a lungul timpul cum arată aceasta și nemachiată. Bianca Comănici s-a decis să elucideze misterul, semn că nu are o problemă să apară și naturală.

b2-7b2-7

În timpul unui tutorial de make-up, Bianca Comănici s-a demachiat. De asemenea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mai publicat o fotografie în care apare fără machiaj. La momentul respectiv, se afla la clinica unde și-a făcut implantul mamar.

Totuși, nu putem să admitem că, fie cu machiaj sau fără, Bianca Comănici este o femeie foarte frumoasă.

Citește și: Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să fie împreună cu Bianca Comănici:„Îmi doresc să am așa o noră'

Citește și: Confesiuni între Bianca Comănici și Ramona de la Puterea Dragostei, despre Livian:”El era un bărbat singur”

Citește și: Andra Volos și-a făcut operație estetică la nas.Primele imagini după intervenție

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele imagini împreună la 3 luni de la divorț.„Vine, stă cu Isa, nimic de reproșat'

Bianca Comănici vrea să devină make-up artist

De asemenea, Bianca Comănici obișnuiește să ofere, în vlogurile de pe YouTube, sfaturi despre make-up. Aceasta își dorește să devină make-up artist.

„Legat de machiajul feței: după ce vă aplicați fondul de ten, aplicați anticearcănul sub ochi, iar după asta nu puneți pudră de fixare. Luați iluminator pe pensulă, dar nu udați pensula.

Am auzit de treaba asta, dar lasă pete pe fețe și nu are rost. Aplicați iluminatorul înainte de a-l fixa cu pudra. Nu o să se mai vadă prăfos și garantez pentru trucul ăsta pe care l-am învățat de când am terminat cursul de make-up.

Trecem la următorul truc. Dacă vreți să aveți buzele hidratate, aplicați luciu înainte de a vă pune la somn.

Dimineața vă veți trezi cu buzele hidratate. Nu e același rezultat ca și cum ați bea multă apă, dar ele trebuie hidratate și la exterior, nu doar la interior', sunt câteva dintre sfaturile pe care le oferă fosta concurentă de la Puterea Dragostei, potrivit wowbiz.ro.

Bianca Comănici și-a făcut două tatuaje noi

Bianca Comănici și-a făcut două tatuaje noi și a realizat un vlog în care le-a povestit fanilor ei despre semnificația din spatele celor două tatuaje. Aceasta și-a tatuat cuvintele „60 seconds’, cu roșu, iar dedesubt a ales să își tatueze o casă, sub care scrie cuvântul „mama’.

„Tatuajul cu „60 seconds’ l-am ales pentru că am văzut pe Tik Tok la o fată. Este un fel de contrazicere la primul meu tatuaj. Tatuajele le fac pentru că pe mine mă ajută psihic, mă fac să mă simt bine. Dacă ar fi ca voi să mai aveți 60 de secunde să trăiți, ați avea regrete? Da sau nu? Eu consider că da, acest tatuaj semnifică de fapt „Trăiește-ți viața!'.

Al doilea tatuaj unde scrie mama, o căsuță și hornul făcut cu color. Inițial am văzut tatuajul ăsta doar cu căsuța. Pentru mine, casa e sfântă. Prefer să stau o viață la mine acasă. Nu există un loc mai frumos decât casa mea. Când am vorbit cu mama și i-am arătat tauajul am realizat că casa mea este mama. Mi-a spus să nu îmi mai fac, dar am văzut-o zâmbind. Nu mi-am mai făcut tatuaj pentru cineva anume’, a spus Bianca Comănici.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton