Cum arată Andreea Raicu nemachiată, la 43 de ani: "Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste"

 Mirea Roxana
.

Andreea Raicu arată excepțional la vârsta de 43 de ani. De-a lungul timpului, vedeta a învățat să se iubească exact așa cum este. Să nu mai spunem că are un zâmbet care poate lumina și cea mai întunecată cameră. În plus, Andreea Raicu nu se teme să le arate urmăritorilor ei cum arată când se trezește dimineața, nemachiată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu are 43 de ani și parcă niciodată nu a arătat mai bine de atât, asta poate și datorită faptului că, de-a lungul timpului, a învățat să se accepte și să aibă încredere în prorpia persoană. Andreea Raicu a vrut să le arate urmăritorilor ei cum arată nemachiată, atunci când se trezește dimineața. Aceasta a publicat două fotografii. În prima apare machiată, iar în următoarea – fără pic de machiaj pe față. Andreea Raicu a ales să procedeze astfel pentru a le face pe urmăritoarele ei să înțeleagă că fotografiile de pe Instagram, de multe ori, nu reflectă realitatea.

aan1aan1

Asa arat eu cand ma trezesc dimineata! 🤣🤣🤣🤣… O alta minciuna ca multe pe care le vezi pe Instagram si care te frustreaza pentru ca simti ca nu esti la fel de frumoasa, perfecta, radianta ca femeile pe care le urmaresti. Daca simti asta si cand te uiti la fotografiile cu mine, te rog, da swipe left ca sa vezi realitatea', a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu până la 43 de ani.„A fost cea mai mare nefericire'

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie:'Da, este adevărat'

Citește și: Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite:„Mă mândresc cu etnia mea'

Citește și: Răzvan Simion, atac subtil la Lidia Buble, în direct:„Eu de un an și ceva nu am probleme…'

Cum arată Andreea Raicu nemachiată

Andreea Raicu a continuat prin a spune că nimeni nu se trezește arătând ca scos din revistă. Ba chiar, vedeta spune că de multe ori are ochii umflați de la oboseală și că a învățat să nu își mai facă griji din cauza acestui lucru. Andreea Raicu le încurajează pe urmăritoarele ei să se accepte și să nu uite că fotografiile pe care multe persoane le publică pe rețelele sociale nu reflectă realitatea.

„Nu cred ca se trezeste nimeni ca in reviste sau pe Instagram. Eu ma trezesc uneori cu ochii umflati de la oboseala sau mai stiu eu ce altceva si am invatat sa fiu ok cu asta. Nu am fost mereu. Presiunea de a arata mereu bine, e peste tot si e ca un bolovan de 100 kg pe care il cari dupa tine in fiecare moment. Cum e? Epuizant, nu?

Accepta ca nu exista acea perfecțiune pe care o cauti dupa ce te uiti pe Instagram. Frumusetea ta vine din bucurie, libertate, din acceptarea a cine esti, iar tu esti perfecta asa cum esti: intr-o zi cu pielea frumoasa in alta cu ochii umflati. E ok sa nu fii ok. Repeta acest lucru pana cand simti ca l-ai asimilat', a continuat să scrie Andreea Raicu pe Instagram.

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu

Andreea Raicu a spus că, la un moment dat, era obsedată să se mărite, însă anii au trecut și a înțeles că nu este sănătos să facă din căsătorie un scop. Vedeta își dorește să aibă parte de o relație echilibrată și de o familie, însă nu vrea să obțină aceste lucruri cu orice preț.

Am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie. (…) Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea‘, a spus vedeta la o emisiune TV.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton