Cum arată acum actorul care i-a dat viață lui Victor Newman în ”Tânăr și neliniștit”. Eric Braeden are aproape 80 de ani, dar a rămas un cuceritor

 Oana Popoiag
.

Tânăr și Neliniștit' nu ar fi fost la fel fără personajul său masculin central, Victor Newman. Actorul care îi dă viață încă din 1980, Eric Braeden, va rămâne în mentalul colectiv drept un bărbat arătos, între două vârste, cu reprezentativa sa mustață. Anii au trecut, însă, și peste el. La aproape 80 de ani, actorul s-a schimbat mult, desigur, însă are aceeași energie.

Primul episod al serialului 'Tânăr și neliniștit' a fost difuzat pe 26 martie 1973. Actorii au îmbătrânit pe micul ecran, odată cu rolurile care i-au consacrat, în cei 47 de ani de la debutul filmărilor. Una dintre figurile cele mai iubite și iconice ale serialului este, fără îndoială, Victor Newman, interpretat de Eric Braeden din 1980.

Construit inițial ca un personaj episodic, care să apară vreme de cel mult trei luni, Victor Newman a devenit personajul masculin de referință al serialului, iar actorul Eric Braeden a ajuns să fie asociat pe veci cu el.

Cum arată acum actorul care i-a dat viață lui Victor Newman în 'Tânăr și Neliniștit'

În curând, Eric Braeden va împlini 79 de ani, și, deși trecerea timpului și-a pus amprenta asupra bărbatului care rupea inimi pe bandă rulantă cu rolul lui Victor Newman, a rămas la fel de energic. Nu doar că actoria rămâne preocuparea sa de bază, dar mai nou este și scriitor. A lansat anul trecut cartea 'I’ll Be Damned', unde vorbește despre cariera sa artistică și despre performanța de a juca atâția ani într-un serial.

Poate că Victor Newman din „Tânăr și Neliniștit' a dus o viață palpitantă, dar viața bate filmul adesea. Eric Braeden nu a avut o existență lină. A copilărit în Germania nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a supraviețuit în mod miraculous scufundării unei nave, în 1945 și a întâmpinat multe greutăți ca immigrant în SUA, unde a ajuns în 1959, la majorat.

Victor Newman din 'Tânăr și neliniștit'Victor Newman din 'Tânăr și neliniștit'

Foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton