Cum a slăbit Oana Radu 34 de kilograme în doar trei luni. Ajunsese să cântărească 104 kilograme

 Oana Popoiag
.

Ultimele luni din viața concurentei 'Bravo ai Stil! Celebrities' Oana Radu au fost un coșmar. După ce iubitul ei a murit în urma unui incident groaznic, cântăreața s-a îngrășat din nou și a trecut printr-un mare impas financiar. Vedeta care urmează să defileze pentru prima dată în fața juraților 'Bravo ai Stil! Celebrities' a reușit să slăbească în trei luni 34 de kilograme.

Oana Radu, noua concurentă a emisiunii 'Bravo ai Stil! Celebrities', și-a luat viața de la capăt, după un an în care a trăit clipe de coșmar. Iubitul ei a murit după ce a fost incendiat în scara blocului de un vecin cu probleme psihice, au venit apoi probleme financiare, iar pe fondul necazurilor au apărut și kilogramele în plus, cu care artista s-a tot luptat de-a lungul timpului.

Cum a slăbit Oana Radu, de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Ajunsese la 104 kg

Pentru Oana Radu, odată cu participarea la 'Bravo ai Stil! Celebrities' începe o nouă etapă, noua concurentă a emisiunii de la Kanal D urmând să defileze astăzi pentru prima dată pe podium, în fața juraților. Cântăreața a dus o luptă cruntă cu kilogramele în ultima vreme, reușind să slăbească peste 30 de kilograme, în mai puțin de 3 luni.

Am slăbit de două ori, pentru mine toată treaba asta cu greutatea a rămas un complex și va mai rămâne până în momentul în care mă voi stabiliza la o anumită greutate. Acum am 70 de kilograme, dar în urmă cu trei luni aveam 104 kilograme', spune Oana Radu.

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Bianca Rus și, mai nou, Oana Radu se vor lupta pentru un premiu în valoare de 100.000 lei.


Citeşte întreaga ştire: Oana Radu a slăbit 34 de kilograme în doar trei luni. Cum arată artista acum. „Aveam 104 kilograme'

Oana Radu de la Bravo, ai stil! CelebritiesOana Radu de la Bravo, ai stil! Celebrities

Foto: Instagram

Citește și:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton