Cum a reacționat Daria Radionova, după ce a aflat că Alex Bodi o sună din arest pe Bianca Drăgușanu

 Stamen Diana
.

Alex Bodi o sună din arest pe Bianca Drăgușanu, iar Daria Radionova a venit în România special să îi fie alături în aceste momente grele. Reacția rusoaicei, după ce s-a aflat că iubitul ei o caută pe vedetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ două luni, Alex Bodi confirma relația cu Daria Radionova și părea ca a uitat-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a fost ridicat de mascați din vila de lux din Tunari, iar acum se află în arest de mai bine de o lună. În tot acest timp, rusoaica a stat în România pentru a fi alături de iubitul ei, însă… surpriză! Alex Bodi se gândește în continuare la Bianca Drăgușanu și o sună din arest.

Daria-Alex-BodiDaria-Alex-Bodi

După ce s-a aflat de coversația telefonică pe care vedeta și fostul ei soț au avut-o, Daria Radionova pare că nu prea vrea să creadă ce se întâmplă. Rusoaica este acum în România, iar recent la vizit pe Alex Bodi.

Rusoaica postează pe rețelele de socializare buchete de flori și mesaje de dragoste pentru iubitul ei, semn că nu o interesează ce se scrie în presă. În timp ce Alex Bodi o caută pe Bianca Drăgușanu, Daria Radionova se laudă pe Internet cu cadourile pe care acesta i le trimite din arest.

Citește și: Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare. Au vorbit despre relația lor, Daria Radionova și milionarul turc: „M-ai bătut și mi-ai luat banii!'

Citește și: Gestul făcut de Daria Radionova pentru Alex Bodi, în timp ce el o suna pe Bianca Drăgușanu:'Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au spus totul despre relația lor:'Eram căsătorită când mi-a scris'

Citește și: Bianca Drăgușanu, gest neașteptat pentru Alex Bodi. Ce a făcut pentru fiica lui:'E sora Sofiei'

Alex Bodi și-a sunat fosta soție din închisoare

În același timp, cu toate că are un număr limitat de apeluri și și-ar fi putut contacta iubita pentru a-i mai alina dorul, Alex Bodi a ales să-și sune fosta soție. Afaceristul i-a cerut explicații cu privire la relația cu milionarul turc, însă răspunsurile fostei partenere nu par să-i fi fost pe plac.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…’, i-ar fi transmis Alex Bodi, potrivit unor înregistrări obținute de spynews.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton