Cum a început relația dintre Smiley și Gina Pistol: ”Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală”

 Stamen Diana
.

Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți pentru prima dată în mai puțin de o lună. Artistul așteaptă cu nerăbdare să își vadă fetița și privește cu mare bucurie acest nou început alături de vedeta de la Antena 1. Acum s-a aflat și cum a început relația dintre Smiley și Gina Pistol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De obicei, Smiley este cât se poate de discret în ceea ce privește relația cu Gina Pistol, însă acum artistul a dat din casă. Artistul a spus cum vede această nouă etapă din viața lui, dar și cum se înțelege cu iubita lui.

gina si smiley 1gina si smiley 1

„E ceva nou, sunt extrem de entuziasmat de ceea ce o să urmeze. Doar că, nu există discuție pe care o am cu prietenii, mai ales dacă au ei copii sau dacă sunt o familie, să nu-mi povestească prin ce au trecut ei și să-mi spună la ce să mă aștept. Iar eu stau să le încasez. Totul e nou. Tocmai de aia sunt entuziasmat, pentru că mie mi-a plăcut tot ce e nou. Întotdeauna am căutat să îmi dau refresh, în general, nu ca artist, ca om. Vreau să experimentez, să văd lucruri noi, să aud lucruri noi. Și în special să simt lucruri noi. Și de aia sunt cel mai entuziasmat că voi simți ce nu am simțit până acum”, a spus Smiley.

Vedeta de la PRO TV se consideră un bărbat norocos că are lângă el o femeie precum Gina. Smiley a povestit că iubita lui nu-i cere niciodată explicații și este extrem de înțelegătoare, ceea ce o face și mai specială pentru el.

'E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a mai povestit Smiley.

Citește și: Smiley vorbește pentru prima oară despre căsătoria cu Gina Pistol: „Nu exclud!”

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley înainte de a deveni părinți: „Acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre”

Citește și: Cea mai emoționantă fotografie de cuplu! Smiley îi pupă burtica Ginei Pistol: „Dimineața cu fetele mele”

Citește și: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă: „Nu are nasul meu, deci e ok!”

Smiley nu s-a îndrăgostit de Gina la prima vedere

Artistul a povestit cum a început povestea de dragoste dintre el și iubita lui. Între Gina Pistol și Smiley nu a fost dragoste la prima vedere, însă totul s-a întâmplat foarte natural între ei, exact când nimeni nu se aștepta.

'M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural', i-a mai spus Smiley lui Damian Drăghici în interviu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton