Cum a început relația dintre George Burcea și Viviana Sposub: "Nu a fost nimic sexual. Mi-a fost destul de greu..."

 Cica Cristina
.

George Burcea face confesiuni neașteptate privind începuturile relației cu Viviana Sposub, însă scoate la iveală și noi detalii din mariajul cu Andreea Bălan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Ferma. Actorul a ținut chiar să precizeze că nu se mai văzuseră niciodată până la acel moment.

Fostul partener al Andreei Bălan a povestit despre începuturile relației sale cu noua iubită și a subliniat că nu a fost nimic sexual la început.

George Burcea: „S-au petrecut lucrurile natural”

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).', i-a spus George Burcea lui Vali Bărbulescu în cadrul emisiunii Ferma. În Plus'.

George Burcea a mai spus că așteaptă să o aibă alături pe iubita sa cât mai repede, pe de o parte, însă și-ar dori să reziste și cât mai mult în competiție, pe de altă parte.

Citește și: Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan:”Nu îmi vine să cred că…”

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație:”Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit”

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:”Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!”/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

George Burcea: „Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine”

Totodată, actorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, subliniind cât este de important să-ți susții partenerul în orice moment.

Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea„, a declarat George Burcea.

George Burcea: „Să-i oferi partenerului susținere indiferent de ceea ce face”

Georrge Burcea a făcut aluzie la fosta soție, Andreea Bălan, care, după părerea lui, nu i-a oferit tot sprijinul de care ar fi avut nevoie. De aici și nevoia lui de a evada dintr-o relație în care nu se simțea suficient de apreciat.

Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent: dacă face un lucru bun sau mai puțin bun! Cred că asta înseamnă un parteneriat foarte bun, să-i oferi, de fapt, o susținere, să-i oferi partenerului susținere indiferent de ceea ce face, pentru că, dacă-l calci în picioare, să știi că nu va face nimic altceva! Și aici, vă spun din proprie experiență, nu va face nimic altceva decât să se închidă în el și să dorească să fugă, să se ascundă, să alerge. În momentul în care tu susții partenerul și în momentul în care partenerii se susțin între ei, să știi că atunci, conexiunea devine mult mai bună, energia devine una mai bună și dragostea să știi că înflorește', a mai spus George Burcea la Pro TV.

Viviana Sposub: „George a fost sprijinul meu'

La rândul ei, Viviana Sposun ne-a dat în VIVA! de noiembrie detalii despre relația cu George Burcea.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției', ne-a povestit Viviana Sposub.

Viviana-Sposub-George-Burcea-1Viviana-Sposub-George-Burcea-1

Viviana a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy!', a mai povestit concurenta de la Ferma.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton