Cum a început colaborarea muzicală dintre Keo și Adela Popescu: ”O admir dintotdeauna, iar ei i-a plăcut mereu muzica mea”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a început colaborarea muzicală dintre Keo și Adela Popescu. Toată lumea se întreabă cum a ajuns frumoasa soție a lui Radu Vâlcan să colaboreze cu artistul Keo și să scoată o piesă care se află pe buzele tuturor. Ei bine, cu toate că este mama a trei copii și este destul de aglomerată pe plan profesional, prezentatoarea TV nu a uitat de marea ei pasiune din copilărie, și anume muzica. Iată ce a făcut-o să revină din nou pe scenă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toți fanii Adelei Popescu și ai lui Keo se întreabă cum a început colaborarea muzicală dintre cei doi. Ei bine, fără a lăsa loc de speculații și interpretări, îndrăgitul artist a povestit cum a început totul. Nimeni nu se aștepta totuși ca vocea prezentatoarei TV să fie la fel după o perioadă lungă de pauză.

adela-2-3adela-2-3

Keo este un împătimit al muzicii, astfel că a lucrat zi și noapte la piesă, gândindu-se cu cine ar fi cel mai bine să o cânte. Un coleg însă, i-a sugerat-o pe Adela Popescu. Fără a mai sta pe gânduri vreun minut, i-a trimis piesa și i-a făcut această porpunere. Imediat a venit și răspunsul soției lui Radu Vâlcan, care a fos un mare 'DA'.

Citește și: Adela Popescu cântă din nou!Prezentatoarea TV a revenit alături de DJ Project

Citește și: Adela Popescu a revenit în muzică după o pauză lungă:”Mă bucur că sunt aici”

Citește și: Actrița Sanda Toma a murit, la 88 de ani.Artista a fost crescută de călugărițe, după ce a rămas orfană la doar 5 luni

Citește și: Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe:”Nu pot comenta deciziile altora”

Cum a început colaborarea muzicală dintre Keo și Adela Popescu

Adela Popescu și Keo se știu de mai mult timp. Mai mult decât atât, sunt și vecini, astfel că relația dintre ei este una destul de armonioasă. Imediat cum s-a auzit de o astfel de colaborare, ambii au simțit că este momentul potrivit pentru un astfel de duo. Zis și făcut! Piesa 'Fără tine' a avut și are în continuare un real succes, ceea ce nu poate decât să le aducă zâmbetul pe buze.

Suntem prieteni și vecini. O admir dintotdeauna, iar ei i-a plăcut mereu muzica mea. Un prieten comun a auzit un demo la această piesă la mine în studio și mi-a zis: de ce nu o faci cu Adela?'. Am rămas mut, instant mi-am dat seama că ar fi potrivirea perfectă și chiar așa a și fost. I-am trimis demo, i-a plăcut și a zis da' imediat', a declarant Keo conform Ciao.ro.

Unde s-a filmat piesa 'Fără tine'

Piesa 'Fără tine' scoasă de către Keo în colaborare cu Adela Popescu a prins imediat publicului, mai ales că fanii prezentatoarei TV nu au mai auzit-o cântând de mult timp. Ei bine, deși au avut și au un mare succes cu ea, în spatele versurilor, cât și a videoclipului se află extrem de mult muncă. Mai concret, în timp ce se afla în Dominicană și filma pentru 'Sunt celebru, scoate-mă de aici', soția lui Radu Vâlcan încerca să se organizeze astfel încât să se ocupe și de videoclipul piesei.

Au fost 3 locații în București, iar toate imaginile cu Adela care reprezintă amintirile au fost filmate în Republica Dominicană chiar de Radu Vâlcan, soțul ei. Deci oarecum se poate spune că sunt chiar amintirile lor. Mi-am dorit să iasă ceva special, ceva diferit. Simt că mi-a ieșit', a mai spus artistul.

Adela Popescu a refuzat numeroase proiecte

În ultima perioadă, Adela Popescu s-a axat mai multe pe familie și pe rolul de prezentatoare TV. Ei bine, însă, cu toate că avea o agendă plinp și-a făcut timp și pentru marea ei pasiune și a revenit după mult timp cu o piesă pentru fanii ei. Totuși, deși acum a acceptat, în trecut a fost nevoită să renunțe la mai mute proiecte, inclusiv în ceea ce ține de teatru.

„Nu mai pot acum. O piesă de teatru până ajunge să fie pe scenă cere multe zile de repetiții. Am avut chiar trei propuneri. (…) Asta e problema că scoți o melodie și dacă nu poți să cânți la evenimente e cam degeaba. Piesa e în română, e frumoasă, melodioasă. Copiii mei o fredonează încontinuu, dacă le place copiilor, poate e de bine’, a mărturisit ea în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton