Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie: "Mama lui Andrei a fost complice, nu am bănuit nimic"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în 2017 și împreună au un băiețel, Zian, în vârstă de patru ani. Prezentatoarea TV ne-a povestit cum și-a anunțat iubitul, la acel moment, că este însărcinată, cum a fost cerută în căsătorie și care a fost cel mai emoționant moment de la nuntă, când l-au creștinat și pe micuțul Zian.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum l-ai anunțat pe Andrei că ești însărcinată?

Se uita la televizor, eu am ieșit din baie și l-am întrebat dacă mă iubește și dacă a vorbit serios cu gândurile pe care le aremreferitor la noi doi, viața noastră împreună… El mi-a spus că da, iar eu i-am arătat testul… S-a bucurat, dar s-a și panicat în același timp, ulterior punându-mă să fac câte trei teste pe zi, să fim siguri! Asta până am ajuns la doctor, pentru confirmarea sarcinii.

Ilinca-Vandici-casatorie-1Ilinca-Vandici-casatorie-1

Ilinca Vandici: „M-a cerut în căsătorie de ziua lui'

Cum te-a cerut în căsătorie?

De ziua lui s-a întâmplat, la o petrecere cu vreo 200 de oameni; în fața tuturor, a luat microfonul și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui… Noi ne-am cunoscut în iunie, de ziua mea, iar el m-a cerut în căsătorie, în ianuarie, de ziua lui. Nu mi-am imaginat că vrea să mă ceară de soție la acea petrecere.

Citește și: Ce spune Ilinca Vandici despre prima căsătorie a lui Andrei Neacșu:'Noi am început această relație fiind…'

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut:”Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică”/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre divorțul de Victor Slav:„El a mai tras de mine'

Citește și. Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Ilinca Vandici: „Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam'

Înaintea zilei lui de naștere, cu două săptămâni, am fost acasă și i-am cunoscut părinții; mama lui avea o cutie cu bijuterii pe masă, cu multe inele. M-a îndemnat atunci să ne uităm la ele, să le probăm, ea a fost complicele, eu nu am bănuit nimic. Ulterior, am aflat că acela a fost momentul în care încercau să îmi afle măsura pentru inelul de logodnă.

În seara în care am fost cerută, a venit lângă mine un ospătar cu un tort; eu
încercam să îi explic că tortul este pentru Andrei, că este ziua lui de naștere. Eu nu remarcasem ceva important – că pe tort era un mesaj: „Vrei să fii soția mea?; apoi a apărut Andrei, a luat microfonul în mână. Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam, nu știam ce mi se întâmplă, deși majoritatea invitaților erau puși în temă despre ce avea să se întâmple. Am început să plâng când m-a cerut în căsătorie, a fost foarte emoționant acel moment.

Ilinca Vandici: „Creștinarea lui Zian a fost cel mai emoționant moment!'

Care a fost cel mai frumos/ emoționant moment de la nunta voastră?

Având în vedere că a fost nuntă și botez, cu siguranță creștinarea lui Zian a fost cel mai frumos și emoționant moment! Să-mi strâng copilul în brațe, să fim acolo cu familia, cu prietenii, într-o atmosferă ca un vis, toată ceremonia aceea a fost absolut minunată. Ca un vis și, totodată, ca un legământ în fața lui Dumnezeu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton