Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruță. „Îmi tremurau picioarele”

 Mirea Roxana
.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Artista a povestit la Românii au talent, sezonul 11, cum a fost cerută în căsătorie de către soțul ei. Marele eveniment s-a petrecut într-o locație de vis, iar romantismul a fost la el acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andra a povestit, la Românii au talent, cum a fost cerută în căsătorie de către Cătălin Măruță. Din amintirile evocate de artistă, ne putem da seama că a primit inelul într-un mod cât se poate de romantic și într-o locație de vis.

Cei doi se aflau în vacanță în Veneția, Italia. Cătălin Măruță a întrebat-o pe Andra dacă vrea să-i fie alături toată viața în timp ce se plimbau cu gondola.

andra1andra1

Florin Călinescu: Ai fost la Veneţia

Alexandra Dinu: Da, e superb, n-ai fost niciodată?

Florin Călinescu: Nu

Andra: Acolo am primit inelul de logodnă la Veneţia

Andi Moisescu: Acolo l-ai primit?

Andra: Da, pe gondolă

Andi Moisescu: I-auzi mă, i-a fost ruşine să ţi-l dea pe uscat

Andra: Nu, a fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta

Andi Moisescu: În ce limbă vă cânta gondolierul?

Andra: În italiană, evident

Andi Moisescu: Ce melodie?

Andra: Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost

Andi Moisescu: În locul lui Cătălin, cântam eu

Andra: Voiai să sară în apă, lasă aşa, mai bine că n-a cântat. Ne stricam viitorul. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor.

Citește și: Moment stânjenitor pentru Andra și Cătălin Măruță! Ce i-a întrebat David:”Eram toţi roşii la faţă”

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii:”Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Loredana Buțea, asistenta lui Dan Capatos la XNS.E campioană la dans sportiv

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit!Gesturile care i-au dat de gol

Eva și David calcă pe urmele părinților

După cererea în căsătorie, a urmat nunta și mai apoi copiii. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii minunați, pe Eva (6 ani) și David (10 ani). Cei mici sunt deja vedete pe YouTube, dar și pe conturile de socializare, unde fotogafiile sau Insta Story-urile în care apar alături de părinții lor au o mulțime de aprecieri.

Deja talentul de mică artistă al Evei, care a și cântat pe scenă alături de mama ei, este cunoscut, iar David își dorește să calce pe urmele tatălui său. Andra și Cătălin Măruță nu au nicio problemă să își expună copiii în mediul online, mai ales că cei muci sunt pasionați de rețelele sociale.

Nu sunt primii copii care apar pe YouTube. Ăsta e visul lor. David vrea să fie prezentator ca tati, vlogger. Adică el vrea să meargă înspre o carieră în zona asta. Cred că îmi e mai ușor dacă ei înțeleg de acum ce sunt Instagram, Facebook, YouTube, să le explic și când vor fi adolescenți, iar ei deja să înțeleagă. Acum ei ascultă de noi. Le arătăm, povestim. Sunt discuții foarte clare. N-au telefonul non-stop’, și-a motivat Cătălin Măruță decizia.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton