Cum a cerut-o fotbalistul Alex Chipciu în căsătorie pe Andreea, mama celor patru fetițe ale lor: "A fost memorabil"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Fotbalistul Alex Chipciu are o familie numeroasă. Este căsătorit cu Andreea și împreună au patru fetițe. Cererea în căsătorie a venit în urmă cu șase ani și a fost de-a dreptul spectaculoasă! Sportivul își dorea să aibă copii, iar soție lui ne-a povestit cum au reacționat când au aflat că, la fiecare sarcină, va veni tot o fetiță pe lume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cât de repede a venit cererea în căsătorie?

Andreea: Am fost cerută în căsătorie acum șase ani și a fost cea mai frumoasă surpriză pe care Alex mi-a făcut-o. Nu mi-am dorit niciodată să mă căsătoresc, dar mi-am dorit să fiu cerută și să fie ceva memorabil. Și chiar a fost… în elicopter, deasupra Marelui Canion.

Familia-Chipciu-4Familia-Chipciu-4

Alex Chipciu: „Părinții mei mi-au oferit un model de respect și iubire”

Andreea, faptul Alex este fotbalist a reprezentat o bilă albă sau o bilă neagră, la început?

Au fost alte lucruri care m-au atras la Alex la început, mai puțin faptul că era fotbalist. Dar cine știe… poate că, dacă nu era fotbalist, nu ajungeam să ne cunoaștem. Cu siguranță nu a reprezentat o bilă neagră.

Alex, așa cum am spus, erați amândoi foarte tineri când v-ați cunoscut. Cum te-a convins Andreea că trebuie să renunți la burlăcie și la tentațiile… care sunt la tot pasul, pentru orice fotbalist de succes?

Provin dintr-o familie unită, părinții mei mi-au oferit un model de respect și iubire, și o astfel de relație voiam să am și eu. Știam că de asta am nevoie pentru a mă putea concentra pe carieră. Când am cunoscut-o pe Andreea, mi-a plăcut și mi- am dorit să fiu cu ea, dar, în timp, mi-am dat seama că alături de ea pot avea familia pe care mi-am dorit-o. Cred că am avut intuiție când am ales-o. (zâmbește)

Citește și: Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe:”Începutul relației a fost destul de agitat”/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Tonciu a intrat în depresie, după ce soțul n-a lăsat-o să participe la Asia Express:„Plângeam în casă'

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

„Fiecare sarcină a fost o surpriză”

Ați știut de la început că vă doriți o familie numeroasă? Sau ați descope- rit că vă plac foarte mult copiii în momentul în care ați devenit părinți prima oară?

A&A: Nu ne-am făcut planuri niciodată, probabil nici timp nu am avut să ne gândim cum am vrea să arate familia noastră. Fiecare sarcină a fost o surpriză și ne-am lăsat conduși de ceea ce Universul avea pregătit pentru noi. Iar acum nu putem decât să îi mulțumim pentru ceea ce ne-a oferit!

Aveți patru fetițe superbe… Andreea, cum a reacționat Alex când a văzut, la fiecare sarcină, că aveți tot fetiță?

Încă de la prima sarcină, Alex și-a dorit să fie fetiță. Spunea că vrea să aibă un pat mare și trei fetițe care să sară peste el. Eu nu m-am văzut mamă de fată, mi-am dorit foarte mult un băiat  și am sperat de fiecare dată că o să apară și băiatul meu mult dorit. Și uite că a primit exact ce și-a dorit el: trei fete plus încă una bonus. (râde) O prietenă mi-a spus că, la cât de mult mi-am dorit un băiat, sigur aș  fi fost o soacră rea dacă l-aș fi avut.  Și Universul a scăpat o noră de o soacră ca mine. (râde)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton