Cum a apărut Roxana Ionescu în public la câteva zile după ce iubitul ei a anunțat că vedeta a pierdut sarcina. Prietenii i-au fost alături!

 Oana Popoiag
.
Roxana Ionescu sarcinăRoxana Ionescu sarcină

Roxana Ionescu trece printr-una din cele mai grele perioade din viața unei femei, după ce a pierdut sarcina, care s-a oprit din evoluție la șase luni. Vedeta face tot posibilul să depășească momentul, iar prietenii îi sunt aproape. Iată cum s-a afișat Roxana zilele acestea în public.

Roxana Ionescu traversează cea mai grea perioadă din viața ei după ce a aflat că sarcina  s-a oprit din evoluție la șase luni. Vedeta și partenerul ei, Tinu Vidaicu, urmau să aibă un băiețel, dar din cauza unei insuficiențe placentare, fătul nu s-a mai dezvoltat.

'Mama Natură' are, însă, toții prietenii aproape în aceste momente dificile. Prieteni care au scos-o zilele trecute dincasa, la UNTOLD. Și bine au făcut, deoarece au reușit să-i smulgă vedetei zâmbete pe toată durata festivalului. Blonda de 34 de ani s-a distrat la Cluj alături de Alina Ceușan și vcehea ei prietenă, Giulia.

Tinu Vidaicu a anunțat că Roxana Ionescu a pierdut sarcina

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă', a explicat Tinu Vidaicu.

Foto: Instagram

Citește și:

Mădălina Ghenea schimbă prefixul! Vedeta împlinește astăzi 30 de ani. Cine e persoana specială alături de care își serbează ziua!

Mutilată de operațiile estetice! Cum a ajuns să arate Priscilla, soția marelui Elvis Presley, la 74 de ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton