Cum a ajuns Mircea Radu prezentator la Din Dragoste: "Surprize-Surprize avea un succes fulminant și..."

 Cica Cristina
.

Mircea Radu și-a anunțat înainte de sărbătorile de iarnă demisia din TVR și momentan nu mai are nicio emisiune. Fostul prezentator a debutat la jurnalul de știri, însă nu este străin nici de talk show-urile
politice și a ajuns apoi la cârma unei emisiuni de divertisment
. Vedeta de televiziune ne-a povestit ce îi lipsește cel mai mult când nu are emisiuni la TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Parcursul lui Mircea Radu în televiziune a fost complet. A debutat la jurnalul de știri, nu a evitat nici talk-show-uri politice, a fost la radio și, nu în ultimul rând, prezentator la emisiuni de divertisment. Jurnalistul ne-a povestit cum s-a produs, de fapt, switch-ul și cum a ajuns să prezinte „Din dragoste'.

Mircea-Radu-1Mircea-Radu-1

Ideea e că eu, în 1994, la Știrile TVR, am venit din zona de divertisment – înainte am fost animator radio ani de zile. Iar în anul 2000, în zorii divertismentului mare în România, adus de Valeriu Lazarov și Ileana Pop, pentru că la Televiziunea Publică debutase cu un succes fulminant „Surprize-Surprize, cei de la Antenă au vrut să contraatace. Și li s-a propus „Din Dragoste, iar domnul Lazarov m-a ales ca prezentator. Asa s-a produs switch-ul', ne-a spus Mircea Radu în exclusivitate pentru VIVA!.

Mircea Radu simte lipsa adrenalinei din emisiuni

Mircea Radu ne-a spus și ce îi lipsește cel mai mult de pe vremea emisiunii „Din Dragoste. Se pare că cel mai mult, când nu are emisiuni, simte lipsa adrenalinei, a situațiilor neașteptate și chiar și a oboselii după 12 ore de filmări.

„Adrenalina. Senzația aceea de du-te-vino cvasipermanent, de întâlniri cu situații neașteptate cărora trebuie să le fac față atunci, pe loc, oboseala aceea paralizantă după 10-12 ore de filmare continuă… Astea toate-mi lipsesc. De aceea nu sunt convins că peste douăzeci de ani voi fi un bătrânel cumpătat care-și tunde trandafirii din curte și rezolvă sudoku bălăngănindu-se într-un hamac.', ne-a mai spus Mircea Radu.

Citește și: Marina Almășan, în scandal cu Mircea Radu și TVR:„Din decență nu povestesc totul'

Citește și: Andreea Marin, Raluca Moianu, Mircea Radu și Cătălin Măruță. Pictorial exclusiv cu cei 4 fantastici ai televiziunii:împreună au peste un secol de activitate!

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o' / EXCLUSIV

Citește și: Carmen de la Sălciua l-a atacat pe Culiță Sterp și l-a acuzat că a înșelat-o:'Cea mai mare vină o are bărbatul'

Mircea Radu și-a dat demisia de la TVR

Mircea Radu le-a explicat urmăritorilor de pe pagina sa de Facebook că nu va mai ocupa postul de șef al comunicării din TVR. Realizatorul de emisiune nu a vrut să ofere prea multe informații cu privire la retragerea lui din funcție.

„Știți bancul cu nu a fost Volgă ci bicicletă și nu i s-a dat ci i s-a luat?’. Așa și cu știrea apărută acum, într-o anumită parte a presei’ (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR. Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul. Real și pentru cine vrea să înțeleagă, așa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp.’, a transmis el la acel moment.

Ce a făcut Mircea Radu după plecarea de la TVR

Mircea Radu a posta pe conturile sale de pe Facebook și Instagram fotografii din vacanța din Italia, la scurt timp după ce a plecat de la TVR. Mai mult, Mircea a avut și un soi de rubrică fixă pe Facebook, intitulatcheamă „Jurnal italian'.

Nu m-am odihnit deloc. Mi-a fost ba cald, ba frig și m-am tot foit până în zori când am reușit să ațipesc. M-am trezit greu, cu un cap în care nu aveam niciun gând ci doar o durere surdă, așa cum mi se întâmplă când dorm cu aerul condiționat deschis. Am stat sub pâlnia dușului frânt de oboseală minute în șir, nemișcat, dorindu-mi ca zecile de jeturi de apă să-mi foreze țeasta, să intre în mine, să-mi spele creierul ca să mă pot trezi.

Părăsesc Veneția cu senzații amestecate, de respect sincer, uimire, gratitudine dar fără nicio urmă de dragoste – același lucru îl simțeam în copilărie când plecam de la doamna V., o prietenă a bunicii mele, pe care nu puteam s-o îndrăgesc pentru că mi se părea indiferentă atunci când îmi dăruia cele mai scumpe jucării', a povestit el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton