Cum a ajuns Damian Drăghici să cerșească în străinătate: "Mă duceam cu instrumentul pe la masă și mă băgam în nasul omului în timp ce mânca, asta ca să iau bani"

 Cruceru Cristina
.

Cum a ajuns Damian Drăghici să cerșească în străinătate. Își câștiga traiul cu naiul. Povestea grea a unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din România, care i-a lăsat fără cuvinte pe mulți oameni. Damian Drăghici a dat cărțile pe față și a făcut confesiuni sumbre din perioada cea mai grea din viața lui. Dezvăluiri inedite făcute de celebrul artist.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Damian Drăghici este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, fiind apreciat și peste Ocean pentru talentul lui inegalabil. Cântărețul are o poveste de viață, demnă de filmele de Hollywood. A avut parte de momente foarte complicate în tinerețea lui, peste care a trecut cu greu. La câțiva ani distanță, artistul a povestit cu amănunte, care a fost cea mai grea perioadă din viața lui.

Damian-DraghiciDamian-Draghici

Damian Drăghici a crescut în perioada comunismului. La doar 15 ani, era trecut pe ,,lista neagră”, din cauză că unchiul său, Luca Drăghici, fugise ilegal din țară. Acesta a fost și motivul din cauza căruia, cântărețul a pierdut multe oportunități de a se afirma peste hotare. Cea mai frumoasă performanță de care s-a bucurat artistul, a venit chiar din partea celebrului pianist Richard Clyderman. Acesta ce l-a invitat pe talentatul naist să i se alăture. Din nefericire, Damian Drăghici nu a avut voie să plece din țară.

,,Au fost mai multe inițiative să plec în Damemarca, la 15 ani trebuia să plec cu Ansamblul Studenților, nu mi s-a da viză, la 16 ani trebuia să plec în Italia nu mi-a dat viză, la 17 în Grecia nu mi s-a dat viză.

La 17 ani jumate a venit o cerere, dacă poți să-ți imaginezi, o țin minte și acum, de la Richard Clyderman, pianistul, se numea pe timpul ăla ,,Aria”. I-am trimis o filmare cu mine cu naiul, m-a acceptat, i-a plăcut foarte mult. Nu viză!, a spus Damian Drăghici, în podcastul 'Fiță cu Adiță'.

Citește și: De ce boală suferă Damian Drăghici. „Nu e evident?'

Citește și: Cine este Nikolina, fiica secretă a lui Damian Drăghici. A venit în România în 2018

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor: „Corpul meu are un șoc…”

Citește și: Rey, la un pas să-l bată pe Alex, la Insula Iubirii: „Ești nesimțit în toată firea, ești prost”

Cum a ajuns Damian Drăghici să cerșească în străinătate

Damian Drăghici a fugit din țară, în cele din urmă, în 1989, când avea doar 19 ani. Acesta a trecut prin clipe foarte grele, când s-a lovit de realitatea cruntă. Artistul a făcut tot ce a fost posibil, pentru a supraviețui, într-o țară străină. Cântărețul s-a folosit de talentul său pentru a face rost de bani. Cânta pe la mese în schimbul mărunțișului pe care i-l dădeau clienții.

Cerșeală. Cântam cu instrumentul pe la mese. Lumea spunea că «Nu cerșeai, cântai». Nu, mă duceam cu instrumentul pe la masă și mă băgam în nasul omului în timp ce mânca, asta ca să iau bani. Trebuie să ai tupeu! Dacă ai tupeu, faci bani, dacă nu ai tupeu, stai într-o parte', a mai spus cântărețul.

Damian Drăghici a fost umilit

Artistul a povestit și de umilințele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Acesta spune că plângea de supărare, fiind foarte greu când oamenii îl umileau. Am fost umilit de foarte multe ori. Au fost momente în care am spart naiul, l-am făcut bucăți, de nervi, de frustrare. De două ori am spart naiul de supărare. De multe ori plângeam. A fost foarte greu! Eu mi-am propus ceva și ăla era visul meu. Trebuie să crezi în tine! Nimeni nu o să creadă în tine mai mult decât crezi tu în tine', a mai spus artistul.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton