Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată: ”Am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile, nu mai aveam aer”

 Calin Maria Bianca
.

Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată. Știm cu toții că atunci când vine vorba de viața ei intimă și personală, frumoasa prezentatoare TV a ales de fiecare dată să fie discretă. S-a iubit timp de 5 ani cu un bărbat misterios și a trăit o frumoasă poveste de dragoste despre care nimeni nu a știu. Acum însă, la aproape doi ani de la despărțire, frumoasa brunetă a vorbit despre relația toxică pe care a avut-o. Ba mai mult, a precizat și cum a aflat că este înșelată. Iată cele mai neașteptate dezvăluiri ale Andreei Mantea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată. Andreea Mantea a avut parte de un trecut amoros destul de tumultuos de-a lungul vieții ei de până acum. Frumoasa prezentatoare TV a fost implicată în mai multe relații, ce s-au dovedit a fi eșuate. Din fericire, una i-a adus și un copil, care azi îi face toate zilele mai frumoase. La un moment dat, vedeta a decis că este momentul ca publicul să știe mai puțin despre viața ei privată, astfel că târziu s-a aflat că a avut o relație de 5 ani cu un bărbat alături de care nu s-a afișat niciodată.

mantea-principalmantea-principal

Ei bine, la aproape doi ani de la despărțirea tumultuoasă, Andreea Mantea a ținut să vorbească despre povestea de dragoste pe care a trăit-o. Nu, nu a oferit numele celui cu care s-a iubit ani la rând, însă a explicat ce fel de bărbat era, dar mai ales cât rău i-a făcut. De atunci, pe urma suferinței prin care a trecut, a îndrăgita prezentatoare TV a decis să fie singură o bună perioadă de timp.

Citește și: Ce a învățat Andreea Mantea din fosta relație de 5 ani:„Sunt un mic clarvăzător pentru multe cupluri'

Citește și: Andreea Mantea s-a tuns singură. Cum arată acum:„M-am trezit cu o poftă nebună'

Citește și: Georgia Holt, mama lui Cher, a murit la 96 de ani.Ce mesaj dureros a postat cântăreața

Citește și: Cum se vor calcula facturile la energie electrică începând din 2023.Au loc schimbări majore

Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată

Invitată în emisiunea online „Fiță cu Adiță', Andreea Mantea a vorbit fără perdea despre viața ei amoroasă. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a dezvăluit că a iubit cu foc vreme de 5 ani un bărbat, care însă i-a adus de nenumărate ori lacrimi pe față. Mai mult decât atât, a fost și infidel, astfel că această lecție dură a făcut-o să vrea să fie singură o periodă de timp. Fără relație de 1 an și 7 luni, vedeta a precizat și de ce nu mai vrea o relație în aceste momente.

„Dacă ești în relația nepotrivită, în relația nefericită… Eu nu am fost în nicio relație toxică, până la ultima. Sunt fericită eu. A te îndrăgosti e una, a iubi e alta. Din punctul meu de vedere, o relație este atunci când cei doi se reîndrăgostesc unul de celălalt, aproape în fiecare zi.

Să nu fie limite. Să nu fie 'n-ai voie, nu poți, de ce'. Să nu fie o critică. Să nu fie o ceartă continuă, un reproș continuu. Să nu fie obositor. O relație toxică este când unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt. Noi suntem energie. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot și, încontinuu, ai ceva rău să-mi spui, încontinuu tu îmi faci mie rău. Eu, de când mă trezesc, sunt încontinuu supărată. Atunci de ce facem?', a declarat Andreea Mantea în emisiunea 'Fiță cu Adiță'.

Andreea Mantea, distrusă de durere când a aflat că este înșelată

Andreea Mantea este acum mai fericită ca oricând. A reușit să-l uite pe cel care i-a adus multă durere în suflet și s-a regăsit pe ea. Își acord timp ei și fiul ei, fiind foarte bine în aceste momente. Vindecată după relația toxică, frumoasa prezentatoare TV a vorbit fără regrete despre suferința prin care a trecut în momentul în care a aflat că a fost din nou înșelată, neașteptându-se la asta după o relație atât de lungă.

'Am și auzit, am și văzut, am văzut și în mesaje. Doar am auzit, asta a fost cel mai dur. Asta, pe mine, m-a îngenuncheat. Plăcerea simțită (n.r. – ce a auzit). Noi râdem și glumim acum, că am trecut peste ele. Eu nu mai auzeam. Nu mai vedeam. Mi-a amorțit tot corpul. Am căzut din picioare. Îmi curgeau lacrimile fără să îmi dau seama. Nu mai aveam aer, am luat-o pe alte… Au trecut. Să plâng după așa ceva?', a povestit Andreea Mantea despre infidelitatea fostului iubit.

Andreea Mantea: 'O relație toxică te omoară'

Andreea Mantea a trăit pe propria piele ceea ce înseamnă cu adevărat o relație toxică. S-a despărțit de cel cu care s-a iubit 5 ani în secret imediat după ce a văzut cum este înșelată. A urmat o perioadă în care s-a refăcut, însă a fost mai puternică ca niciodată, totul pentru fiul ei. De aici, a mai fost doar un pas până la a începe o nouă viață, în care să se pună pe ea și pe fiul ei pe primul loc, și nu fericirea altora.

Nu! (n.r. – dacă iubește pe cineva) Îmi iubesc copilul, îmi iubesc mama, îmi iubesc tatăl, sora, îmi iubesc prietenii, îmi iubesc colegii, mă iubesc pe mine. Am trăit prea mult timp căutând la alții și nu m-am uitat la mine. Nu este niciodată târziu să te descoperi. Tu crezi că cei care ne privesc acum se cunosc 100%? Tu te cunoști pe tine 100%? Am ales, după foarte mulți ani, să îi las pe ceilalți și să mă concentrez pe mine.

Sunt lucruri pe care eu nu le-am făcut pentru mine. Cred că acum sunt cea mai fericită. Îmi e greu să exprim în cuvinte fericirea pe care am simțit-o în prima noapte în care eu am dormit singură, fără… Când m-am văzut în patul ăla, singură, eu cu mine, am fost cea mai fericită de pe pământ, atât de mult îmi doream să fiu singură, pentru că nu mai puteam, pentru că o relație toxică te omoară cu totul, te stinge pe tine ca om', a mai povestit Andreea Mantea.

Andreea Mantea se dedică în totalitate fiului ei

Andreea Mantea este o mamă singură, însă care se dedică în totalitate fiului ei. Are un succes remarcabil pe plan profesional, însă cu toate astea are grijă să-i ofere tot timpul micuțului David. Cei doi se înțeleg de minune și petrec deseori numeroase momente frumoase împreună. Frumoasa prezentatoare TV nu a ezitat să precizeze că se dedică în totalitate creșterii și educației lui, astfel că el este tot ce contează pentru ea.

„În acest moment, copilul meu, eu fiind o mamă singură, copilul meu are nevoie de mine, de două ori. Și are nevoie de mine maxim, pentru că se dezvoltă și are nevoie de mine să fiu și stâlp, să fiu și iubire, să fiu și căldură, să fiu și o palmă atunci când e nevoie, să fiu de toate și să trec așa, de la una la alta, de la una la alta.
Pe asta vreau să mă concentrez acum, pentru că el este singurul bărbat care are voie să mă rănească, ca să zic așa. El este singurul care are voie. În rest, nu am de ce să stau să accept din partea nimănui nimic.',
a declarat Andreea Mantea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton